Atât au așteptat! Ce au scris spaniolii despre Ianis Hagi, imediat după plecarea de la Alaves

Marți, 28 mai, Deportivo Alaves a anunțat despărțirea de Ianis Hagi (25 de ani), după un sezon în care fotbalistul român a fost împrumutat de la Rangers.

Spaniolii nu au rămas impresionați de Ianis Hagi: „Invizibil”

Sosit cu mult entuziasm la Alaves, acolo unde a sperat că își va relansa cariera, Ianis Hagi nu a avut parcursul așteptat și a fost rezervă în cea mai mare parte a timpului. Randamentul românului nu i-a impresionat pe spanioli, iar jurnaliștii de la Noticiasdealava.es i-au făcut o scurtă „Prințului” și au recunoscut că acesta nu a reușit să-i impresioneze în perioada petrecută în La Liga.

„A ajuns în Vitoria pentru a oferi ceva diferit, pentru a aduce un plus pe faza ofensivă din linia mediană, dar nu a reuşit să o facă. A fost invizibil la aproape fiecare apariţie pe gazon, cu excepţia câtorva momente. Nu s-a făcut remarcat nici măcar la fazele fixe”, au evidenţiat jurnaliştii spanioli.

Rangers trebuie să aleagă dintre Ianis Hagi și Todd Cantwell

Internaționalul român are parte însă de un viitor incert la Rangers, iar scoțienii vorbesc despre o anumită dispută pentru un loc în echipă cu Todd Cantwell. Se vorbește despre o plecare a mijlocașului englez de 26 de ani, astfel că Ianis Hagi ar putea reprezenta varianta potrivită pentru Philippe Clement.

Scoțienii au făcut și o comparație între cei doi și sunt de părere că Ianis Hagi are mai multe plusuri. Despre internaționalul român s-a scris că este polivalent, are calități de lider și este mereu motivat, mai ales în momentele în care echipa suferă și are nevoie de acest lucru.

Hagi este capabil să joace ca număr 8, 10, dar și aripă dreapta. El a arătat, de asemenea, că are calități de lider, chiar dacă se afla în club de puțin timp. În ceea ce privește cifrele, nu există aproape nicio diferență între Cantwell și Hagi, dar există o prăpastie în privința caracterului și personalității.

Cantwell este cel mai bun jucător, problema este că îi lipsește consistența necesară. Dacă are un joc prost, este aproape anonim. Hagi, pe de altă parte, va continua mereu să încerce să paseze, să facă ceva să se întâmple.

Hagi poate avea un joc prost și totuși să facă diferența. Cu Cantwell, nu există o cale de mijloc. Pentru un profit bun, vânzarea Cantwell are mai mult sens, deoarece Hagi a fost cumpărat cu 3 milioane de lire sterline și nu există o marjă la fel de mare„, au notat scoțienii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare