Transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund a provocat nervi între Victor Becali şi Marcel Răducanu

Dennis Man, de la Parma, este dorit de Borussia Dortmund și se pare că nemții ar fi dispuși să plătească 14 milioane de euro în schimbul internaţionalului român.

Nemții ar dori să finalizeze această tranzacție până la startul Campionatului European din vara acestui an, competiție care va fi organizată chiar de către Germania și la care, după cum se știe deja foarte bine, Dennis Man va participa alături de echipa națională a României.

Victor Becali l-a „taxat” pe Marcel Răducanu

Marcel Răducanu, fostul mare fotbalist al Borussiei Dortmund, a spus că ştie că într-adevăr s-ar fi demarat deja anumite discuții între cele două cluburi pentru acest eventual transfer.

Victor Becali, agentul lui Man, a întrebat retoric în ce calitate vorbeşte Răducanu despre jucătorul de 25 de ani.

”Marcel Răducanu în ce calitate confirmă? Fiind un fost jucătorul Borussiei Dortmund sau ce? Fiți oameni serioși dacă vreți să vorbim. L-o fi întrebat pe om de jucător, e român, e posibil.

Am citit și eu prin ziar, 12, 14 milioane nu cred că i-a zis clubul ce sumă oferă ei. Un club serios intră în tratative cu un club și întreabă cât costă nu oferă ei nimic. Astea sunt povești ca să scriem prin ziare.

Oamenii, fiind un jucător sub contract pot lua legătura, dar ei au jucat un meci important. Că Dennis Man este un jucător interesant este una, dar este devreme sa vorbim despre oferte și despre tratative chiar fiind confirmate de domnul Marcel Răducanu”, a spus Victor Becali, potrivit iamsport.ro.

Ce spune agentul despre plecarea lui Man

Victor Becali, co-proprietarul firmei de impresariat care îl reprezintă pe Dennis Man, a spus că este normal ca internaționalul român în vârstă de 25 de ani să prezinte interes pentru un club de talia Borussiei Dortmund, prin prisma evoluțiilor foarte bune avute de el în acest sezon.

„Borussia Dortmund sau alte echipe îl urmăresc, este normal, a avut evoluții foarte bune. Că dau 12 sau 14 miliaone, asta e altă problemă. Eu, din experiența mea, nicio echipă… prima dată întreabă cât costă un jucător.

Multe echipe îl urmăresc, dar nimeni nu poate să facă… este un jucător sub contract, perioada de mercato nici nu este deschisă. Întâi să termine campionatul, să fie promovat, să se deschidă perioada de transferuri. El este bine, liniștit, vrea să promoveze cu echipa. Se simte bine la Parma, ce va fi va fi.

A fost o periodă de acomodare, nu este nimic, a fost tot timpul un jucător important. Valentin Mihăilă a trecut prin accidentări. Nu a avut continuitate, și el va fi foarte foarte important”, a spus Victor Becali pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare