Horațiu Moldovan poate fi salvat chiar de echipa pe care a refuzat-o înainte să ajungă la Atletico! Transferul pus la cale în Spania

La începutul acestui an, Horațiu Moldovan (26 de ani) a ajuns de la Rapid la Atletico Madrid, în schimbul sumei de 800.000 de euro.

A fost un transfer surprinzător, dacă ar fi să ținem cont de talia clubului spaniol, dar și de saltul pe care l-a făcut Horațiu Moldovan, chiar dacă a avut evoluții remarcabile la Rapid și la naționala României.

Betis și Atletico Madrid îl vor pe David de Gea

Atletico Madrid a pregătit deja planul B, în cazul în care Jan Oblak va pleca de la echipă. În locul acestuia, gruparea lui Diego Simeone vrea să-l aducă pe David de Gea, cel care este liber de contract din vara anului 2023, anunță ibericii.

David de Gea a crescut la juniorii celor de la Atletico Madrid și a evoluat pentru echipa mare din 2009 și până în 2011. Astfel, formația de pe Wanda Metropolitano are un plus în ceea ce privește ademenirea portarului spaniol.

Fiind liber de contract, Atletico Madrid nu va trebui să plătească vreo sumă de transfer pentru De Gea, însă rămâne de văzut dacă portarul va fi dispus să revină, dar și ce condiții salariale solicită.

Această veste nu este una îmbucurătoare pentru Horațiu Moldovan, care își așteaptă rândul la Atletico Madrid. De când a sosit în Spania, românul a fost rezerva lui Jan Oblak și nu a apucat să debuteze.

Cu toate acestea, speranța lui Moldovan poate veni de la Betis Sevilla, cea care este interesată de De Gea și chiar ar fi avut loc primele discuții între cele două părți.

Jan Oblak poate ajunge la Chelsea în vară

Stăpânul porții lui Atletico Madrid în ultimul deceniu, Jan Oblak poate schimba echipa din sezonul viitor. Goalkeeper-ul sloven este dorit de Chelsea, formație care nu reușește să obțină rezultatele dorite, în ciuda transferurilor uriașe pe care le-a făcut de la venirea lui Todd Boehly.

Suma de transfer al lui Oblak nu ar fi o mare problemă pentru Chelsea, care a obișnuit să nu se uite la bani atunci când vine vorba despre dorințele patronului.

Londonezii vor să fie protagoniștii unei noi campanii spectaculoase de transferuri, iar Oblak figurează printre primele nume menționate. Această veste poate fi una importantă pentru Horațiu Moldovan, care s-a aflat în umbră din momentul transferului la Atletico Madrid și nu a apucat să debuteze încă pentru spanioli.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare