Titularul de la FCSB chemat la națională și apoi trimis acasă. Federația i-a transmis că nu mai este nevoie de serviciile sale

Unul dintre cei mai constanţi jucători ai FCSB-ului din acest sezon abia aştepta să debuteze la echipa sa naţională. Chiar a şi fost convocat, de principiu, însă, până la urmă, selecţionerul a renunţat la el.

Federaţia l-a anunţat pe fotbalistul roş-albaştrilor că nu trebuie să se mai prezinte la lot.

Ngezana, lăsat acasă!

Siyabonga Ngezana fusese convocat pentru prima dată la naționala de seniori a Africii de Sud. Din păcate pentru stoperul FCSB-ului, Federaţia „Bafana Bafana” i-a transmis lui Ngezana să nu se mai deplaseze la lot, pentru că a fost înlocuit cu Siyanda Xulu, fundaș central la Supersport United.

Oficialii primei reprezentative a Africii de Sud au precizat că Ngezana nu va mai face deplasarea la echipa națională, din cauza „anumitor probleme cu deplasarea din România”.

Oficialii sud-africani n-au oferit mai multe detalii, n-au precizat dacă se referă la complicații cu actele necesare călătoriei pe continentul african sau dacă altceva stă în spatele acestei decizii.

Ngezana a costat 600.000 euro

Siyabonga Ngezana a fost adus de Gigi Becali la FCSB de la formația sud-africană Kaizer Chiefs în vara anului trecut, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

În acest sezon, a jucat 24 de mecuri pentru FCSB, a marcat un gol şi a oferit şi un assist. Este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului Transfermarkt. Ngezana a fost titular şi în meciul cu Sepsi, câştigat de roş-albaştri cu 2-1.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare