Sumă colosală pentru titlu! Cât le oferă Dan Șucu fotbaliștilor de la Rapid dacă vor lua campionatul: „Am stabilit noul sistem de premiere”

Dan Șucu a vorbit despre primele pe care jucătorii lui Rapid le pot primi în cazul câștigării titlului. Giuleștenii nu au început bine play-off-ul, fiind învinși de Farul Constanța, scor 1-2, pe teren propriu. Louis Munteanu a reușit o „dublă” în acel meci, aducând victoria elevilor lui Gică Hagi.

Cu toate acestea, acționarul majoritar din Giulești rămâne optimist și a vrut să își motiveze jucătorii. Acesta a făcut dezvăluiri legate de suma pe care fotbaliștii o vor încasa dacă ies campioni.

Dan Șucu, bani mulți pentru titlul cu Rapid: „Prima de campionat va fi de 500.000 de euro”

Rapid ocupă poziția a treia în clasamentul SuperLigii. Giuleștenii au 28 de puncte, tot atâtea câte au obținut și cei de la Universitatea Craiova. Oltenii sunt pe locul doi, iar FCSB se află în fruntea clasamentului, la șapte puncte în fața principalelor urmăritoare.

Prestația Rapidului din meciul cu Farul a lăsat de dorit, iar șansele la titlu au părut că se depărtează considerabil. Evoluția excelentă din marele derby cu FCSB nu a mai contat pentru giuleșteni, iar constănțenii și-au îndeplinit obiectivul, smulgând victoria de la București.

Putem pune forma slabă a alb-vișiniilor și pe seama uriașului scandal apărut recent, în urma căruia liderul de galerie de la Rapid a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Toate cele întâmplate nu îl descumpănesc pe Dan Șucu, care a oferit detalii despre primele pe care fotbaliștii lui Rapid le pot câștiga. Jucătorii ar putea împărți suma de 500.000 alături de staff-ul echipei, în cazul câștigării titlului.

”Am stabilit noul sistem de premiere pentru Rapid în această fază a competiției. Bineînțeles, mă refer la play-off. Colegii mei, Victor și președintele Nico, au discutat cu băieții și au căzut de acord să nu mai fie recompensate punctele.

Da, să nu mai mergem cu prime per meci. Vor fi doar prime de obiectiv, așa cum este normal în această fază. Pot să vă anunț că pentru calificarea în cupele europene, tot staff-ul împreună cu fotbaliștii vor împărți suma netă de 300.000 de euro.

Iar dacă vom câștiga titlul, prima de campionat va fi de 500.000 de euro. Net, bineînțeles. Dacă vom lua titlul, ne vom gândi în funcție și de partide, în funcție și de spectatorii care vor veni, cum se vor umple stadioanele, dacă putem să mai suplimentăm această sumă de 500.000 de euro. În acest moment, putem să le promitem băieților că vor primi jumătate de milion de euro dacă Rapidul va deveni campioana României”, a declarat Dan Șucu, potrivit fanatik.ro.

Rapid și-a exprimat interesul pentru Louis Munteanu

Victor Angelescu a vorbit zilele trecute despre Louis Munteanu, fotbalistul Farului. Evoluțiile sale i-au impresionat pe cei de la Rapid, astfel că giuleștenii au devenit interesați de serviciile lui.

Gică Popescu nu a pierdut timpul și i-a oferit iute o replică oficialului Rapidului, fiind deranjat de faptul că o rivală din play-off poate face asemenea anunțuri pe parcursul sezonului.

Fiind în competiție, acel jucător fiind la o adversară, nu poți să ieși public să declari… Chiar dacă e adevărat, a declarat „Baciul”, potrivit gsp.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare