Starul din La Liga a semnat cu Manchester City! Pep Guardiola și l-a dorit insistent pe omul care a dus Girona în UEFA Champions League

În acest sezon, Girona a scos la vedere multe noi talente care au avut evoluții aproape perfecte în La Liga. Pep Guardiola nu a scăpat nimic de sub ochi și l-a luat în vizor aripa stângă a Gironei. Așa că, Manchester City a realizat transferul!

Michel, antrenorul Gironei, „E un jucător special”

Savio, aripa stângă a catalanilor, este piesa importantă de care Pep Guardiola are nevoie în echipa sa. Însă, asta nu este singura lovitură dată de Manchester City. „Cetățenii” au reușit să ajungă la un acord și cu Claudio Echeverri, de la River Plate.

Brazilianul Savio a avut un sezon uimitor în Spania, iar acesta a ajuns să fie cotat la 40 de milioane de euro, conform Transfermarkt. În cele 37 de partide jucate, atacantul de bandă a marcat 10 goluri și a oferit 9 pase decisive.

Savio a avut un rol extrem de important în parcursul Gironei, iar antrenorul Michel nu s-a ferit să-l laude. Încă de la primul antrenament, tehnicianul a realizat ce stea are în curtea sa.

„De când l-am văzut pe Savio la primul antrenament, mi-am spus: ‘o să jucăm în Europa în sezonul următor, e un jucător special’. E cel mai bun jucător pe care l-am avut vreodată” a declarat Michael, antrenorul Gironei.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului de La Liga,  Girona a obținut calificarea în UEFA Champions League, iar vorbele antrenorului Gironei s-au adeverit a fi reale.

Rafael Leao, ținta cea mare a lui Manchester City

Manchester City este una dintre echipele interesate să îi achiziționeze serviciile lui Rafael Leao, de la AC Milan, în ciuda faptului că jucătorul ”Rossonero” și-a reînnoit, de curând, contractul cu ”Diavolii”.

Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Rafael Leao este de 90 de milioane de euro ,iar conform celor de la fichajes.com, City ar fi dispusă să ofere 150 de milioane de euro pentru portughez.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare