Speriat de coșmarul Simonei Halep, David Popovici a luat o decizie fără precedent pentru Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici (19 ani) călătorește cu alimente românești asupra lui, de teama ca hrana să nu îi fie contaminată, iar el suspendat pentru dopaj. Sportivul lui Dinamo va participa la Jocurile Olimpice de la Paris, car vor avea loc începând cu finalul lunii iulie.

David Popopovici își calculează la sânge fiecare pas, înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris. Sportivul lui Dinamo se teme să nu treacă prin coșmarul pe care l-a trăit Simona Halep, după ce a fost suspendată pentru 4 ani. Mai mult, bucureșteanul și-a pus pe ”hold” și cursurile de la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București.

Simona Halep, exemplu pentru David Popovici

David Popovici a avut un an slab din punct de vedere al rezultatelor. S-a revanșat la Campionatele Naționale, unde a câștigat tot ce se putea câștiga.

Bucureșteanul speră ca cele patru medalii de aur, de la probele de 50 m, 100 m, 200 m și 400 m liber, să îi deschidă calea spre o nouă performanță de răsunet. Și-a pus la punct și regimul alimentar, iar laptele nu lipsește din hrana zilnică. Conform Fanatik.ro, David Popovici a decis să călătorească asupra lui cu laptele pe care îl consumă, de teama controalelor doping.

„Lui David îi place să bea lapte. Foarte mult lapte! De multe ori călătorim cu laptele după noi. Suntem destul de atenți la lucrurile astea. Mai ales în contextul din ultima perioadă. Acordăm o atenție foarte mare detaliilor”, a dezvăluit Dragoș Luscan la Gsp.

27 și 28 iulie, la 200 de metri (calificări, semifinala, finala), și 29 iulie și 30 iulie, la 100 de metri (calificări, semifinala, finala), sunt datele reper ale lui David Popopivici la turneul final din Germania.

  • 4 ani de suspendare a primit Simona Halep după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare