Speranțele celor de la CFR Cluj, distruse după egalul cu Farul: „Poți doar să le încurci pe celelalte”

Speranțele celor de la CFR Cluj în lupta pentru titlul din acest sezon de Superliga au fost distruse de Basarab Panduru, la finalul meciului din deplasare cu Farul, terminat la egalitate, scor 1-1.

Fostul internațional a apreciat că echipa antrenată de Adrian Mutu nu mai poate emite pretenții în acest sens, în contextul în care în prezent există o diferență de 11 puncte între ea și liderul FCSB, iar echipa roș-albastră are și un joc mai puțin disputat.

Basarab Panduru le distruge celor de la CFR Cluj speranțele la titlul din acest sezon de Superliga

În plus, analistul TV a opinat că singurul obiectiv plauzibil pe care fosta campioană a României l-ar putea avea în play-off-ul din acest sezon este reprezentat de posibilitatea ei de a le „încurca” sub o formă sau alta pe echipele aflate în prezent pe primele două locuri în clasament, FCSB și Rapid.

„(n.r. – a ieşit CFR Cluj din lupta pentru titlu cu acest egal?) Eu cred că da. Şi ca joc, aşa, nu văd să poţi să tragi la titlu. Poţi să le încurci pe celelalte, doar. Farul nu stă liniştită. U Cluj este într-o poziţie destul de bună. Sepsi are şansa ei. Şi Farul, să nu uită, că în ultima etapă joacă la Botoşani.

Dacă Farul marca în prima repriză, era corect. Nu e cum spune el (n.r. – Adi Mutu). Farul ar fi trebuit să aibă un gol peste.

Astăzi nu, n-am remarcat un progres. Mi s-a părut o primă repriză foarte slabă. Astăzi nu mi-a plăcut deloc. Nu ştiu Fica ce căuta în partea dreaptă şi de ce nu l-a schimbat la pauză. El parcă juca în partea stângă. Nu l-am mai văzut în dreapta.

Norocoşi la gol. Foarte, foarte, foarte greu, cu şiretul ăla din întoarcere. Minunat, dar foarte greu să marchezi din acea poziţie”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Ardelenii au spus chiar și după egalul de la Ovidiu că încă visează la atingerea acestui deziderat

Această analiză a venit în contextul în care, la finalul meciului de la Ovidiu, atât Adrian Mutu, cât și jucătorii grupării din Gruia, au lăsat de înțeles într-o anumită măsură că încă speră că vor reuși până la urmă să câștige titlul în acest sezon.

„Se înjumătățesc punctele și după aia vom vedea. Meciurile vor fi tari, să vedem și cine intră, e bătălie mare pe ultimele locuri (n.r. de play-off). Vom vedea, până atunci să ne câștigăm noi meciul. În șapte meciuri am pierdut doar o dată, ceea ce e bine. De 8 zile suntem pe drumuri. Nu au fost deplasări ușoare, am ieșit neînvinși, ceea ce este pozitiv”, a declarat „Briliantul” la flash-interviul de la finalul partidei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare