Simona Halep nu mai joacă în turneul de la Miami la ora stabilită inițial. Când au mutat organizatorii meciul româncei cu Paula Badosa

Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open 2024, este cel mai aşteptat meci de către români, de azi, de la turneul american.

Jucătoarea noastră revine în competiţiile WTA la 1 an şi 7 luni distanţţă, după ce a fost suspendată de ITI pentru dopaj. Ulterior, TAS a corectat decizia, iar fostul nr. 1 mondial a primit o suspendare de doar 9 luni, pentru ingerarea unui produs contaminat.

Simona Halep – Paula Badosa nu înainte de ora 22.00

Simona Halep (32 de ani) – Paula Badosa (26 de ani), meci din turul 1 de la Miami Open 2024 se dispută marţi seară, nu înainte de ora 22.00.

Simona Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a jucat de două ori cu Paula Badosa (73 WTA) și a câștigat ambele confruntări. Acum, Badosa revine, la rândul ei, după o lună de absență cauzată de probleme la spate. Și înainte de această accidentare.

Simona, rezultate bune cu Badosa

Cele două directe Simona Haep – Paula Badosa s-au jucat în 2022, iar „Simo” s-a impus în turul al doilea la Madrid, cu 6-3, 6-1, în primul meci, iar apoi a câştigat la Wimbledon, în optimi, cu 6-1, 6-2.

2022 (Wimbledon): 6-1, 6-2 Halep

2022 (Madrid): 6-3, 6-1 Halep

Dacă românca o va elimina pe Badosa, atunci ea va juca în turul secund cu Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, care nu va evolua în prima rundă.

Paula Badosa a transmis un mesaj

Luni seara, Paula Badosa a postat un mesaj enigmatic pe rețelele sociale. Sportiva din Spania a vorbit despre vulnerabilitate și a transmis că ilustrarea acestui lucru de către o persoană este un act de curaj și nu de slăbiciune.

„Arătarea vulnerabilității este un semn de curaj”, a scris Paula Badosa, pe contul său de X (fostul Twitter).

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare