Simona Halep a sărit în apărarea lui Patrick Mouratoglou, în timp ce CTP crede că sportiva noastră a fost manipulată!

Simona Halep a abandonat în timpul meciului cu Kessler McCartney, din turul 1 de la Trophy Clarins 2024. Durerile la genunchi nu i-au dat pace româncei.

Fostul nr.1 WTA a precizat că se va „odihni” pentru a reveni mai puternică şi mai bine pregătită.

Halep, încă marcată de scandalul de doping

Joi după amiază, Simona Halep a revenit cu un anunţ pentru fanii ei. Jucătoarea le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi a precizat că mai are nevoie de odihnă.

Chiar şi acum, după ce s-a dovedit că sportiva noastră a ingerat un produs contaminat în timpul colaborării cu Patrick Mouratoglou, Simona i-a luat apărarea francezului cu origini grecești.

„Nu a fost o greșeală intenționată. Nu a vrut să-mi greșească. Am auzit multe voci care au spus că am fost manipulată de el. Nu e adevărat. El a fost antrenorul meu, iar eu întotdeauna am avut încredere în oamenii cu care am lucrat.

Am crezut că, dacă nu crezi în echipa ta, nu poți performa la nivel înalt. Am colaborat cu echipa lui, academia lui, cu el. Nu a făcut nimic intenționat și nimic nu a fost în neregulă în ce privește politica anti-doping„, a explicat Simona Halep pentru Tennis.com

CTP nu crede în nevinovăţia lui Mouratoglou

CTP este de părere că n-ar fi cazul ca Halep să-l cauţioneze pe fostul ei antrenor.

Mai mult, s-a apucat să spună că Mouratoglou n-a manipulat-o, că ea a avut încredere în el și a fost o greșeală.

Văd că Simona este dispusă în continuare să-l apere până în pânzele nici măcar albe, până în pânzele negre… Nici pentru Darren Cahill nu știu dacă făcea asta! Dar iată că pentru Mouratoglou o face. Spune că n-a manipulat-o, dar faptul că în două înfățișări la rând în fața celor de la tribunalul independent Sport Resolutions n-a spus absolut nimic, n-a menționat nimic despre suplimentul cu colagen pe care l-a luat, ea știa foarte bine că l-a luat!

Era din dieta ei zilnică și fusese luat la recomandarea lui Mouratoglou, ca să-i îmbunătățească articulațiile, mobilitatea. Ori ea n-a spus nimic!

Ori Mouratoglou a rugat-o să nu spună, ori ea nici n-a știut. Asta este manipulare! Îmi pare rău pentru Simona, dar văd că ea își menține astfel de declarații în condițiile în care, un an de zile, care a însemnat aproape un iad pentru ea, Mouratoglou nu a recunoscut că este 100% vinovat de acel supliment pe care i l-a dat.

Simona e vinovată pentru alte lucruri, nu pentru asta. De asta spun că nu înțeleg această atitudine a ei”, a spus CTP pentru gsp.ro.

Simona Halep, veste pentru fani

Jucătoarea noastră a precizat ce urmează pentru ea, după retragerea de la Trophy Clarins 2024.

„Ieri, lucrurile nu au mers pe teren aşa cum mă aşteptam. Durerea la genunchi persistă încă de la revenirea la Miami şi, din păcate, n-am putut continua.

Nu aşa am vrut să se petreacă lucrurile la Paris, dar n-a spus nimeni că revenirea va fi uşoară. Mă voi odihni, voi munci în continuare şi voi crede în drumul meu.

Vă mulţumesc pentru suportul vostru, vă citesc mesajele, ele înseamnă totul pentru mine”, este mesajul postat de Simona Halep pe Instagram.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare