Simona Halep a pus „tunurile” pe Patrick Mouratoglou în primul interviu după decizia TAS. Ce spune despre turneul de la Miami. Video

Simona Halep zâmbește din nou. Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea pentru dopaj, de la patru ani la nouă luni, și se va întoarce luna acesta pe terenul de tenis. Jucătoarea se afla în Dubai când a aflat vestea și s-a întors în România. La aeroport a acordat și primul interviu în care l-a criticat dur pe antrenorul Patrick Mouratoglou.

Simona Halep, primul interviu după decizia TAS

Simona Halep s-a întors în România din Dubai și a acordat primul interviu după de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să-i reducă de la patru ani la nouă luni suspendarea pentru dopaj. Instanța a decis că sportiva a folosit un supliment nutritiv contaminat accidental cu Roxadustat și că nu avea de unde să știe că nu este vorba de un produs „curat”.

„Am primit foarte bine vestea, a fost minunată, cum visam. Adevărul a ieșit la suprafață. Mereu am știut că nu am făcut nimic, că nu am avut intenție. Mă bucur că pot juca din nou tenis.

M-am bucurat foarte tare când am aflat, am avut și lacrimi, pentru că am așteptat foarte mult aceste verdict”, a declarat sportiva.

Simona Halep a ajuns în România în toiul nopții, dar cu toate acestea a fost așteptată nu doar de jurnaliști, ci și de fani. A spus că este nerăbdătoare să joace la turneul de la Miami, programat în perioada 19-31 martie. Organizatorii competiției americane i-au acordat un wild-card.

„În momentul acesta, nu am echipă, dar am câteva zile să îmi formez una. Nu este ușor, o să o iau pas cu pas. Îmi doresc să merg la Miami, dar am nevoie acum de câteva zile să mă pregătesc mental”, a mai spus jucătoarea.

Simona Halep l-a criticat pe Patrick Mouratoglou

Simona Halep nu s-a ferit de cuvinte și l-a criticat dur pe Patrick Mouratoglou. Oamenii din echipa lui au fost cei care au insistat ca jucătoarea să folosească un colagen cumpărat de la o companie mică din Canada, despre care s-a dovedit că a fost contaminat.

„Mouratoglou și echipa lui mi-au recomandat aceste suplimente, sunt convinsă că nu au făcut-o cu rea intenție. Dar a fost o greșeală pe care am plătit-o foarte scump, nu a fost intenție de doping, ci o greșeală”, a mai spus fostul lider mondial.

Simona Halep a spus că a fost foarte mult susținută în această perioadă de Darren Cahill și nu a exclus o colaborare cu antrenorul australian.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare