Simona Halep a anunţat, în urmă cu puţin timp, ce urmează pentru ea după abandonul din meciul cu Kessler McCartney. Vestea ar însemna „Adio, JO 2024!”

Al doilea meci al Simonei Halep din 2024, după cel din martie cu Paula Bodosa de la Miami Open 2024, a fost aproape un dezastru pentru jucătoarea noastră. Fostul nr.1 WTA a abandonat în setul secund, după ce-l câştigase pe primul cu 7-5.

Sportiva de 32 de ani a acuzat anumite dureri în zona genunchiului stâng.

Simona Halep a anunţat că se va odihni

Joi după amiază, Simona Halep a revenit cu un anunţ pentru fanii ei. Jucătoarea le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi a precizat că mai are nevoie de odihnă.

„Ieri, lucrurile nu au mers pe teren aşa cum mă aşteptam. Durerea la genunchi persistă încă de la revenirea la Miami şi, din păcate, n-am putut continua. Nu aşa am vrut să se petreacă lucrurile la Paris, dar n-a spus nimeni că revenirea va fi uşoară. Mă voi odihni, voi munci în continuare şi voi crede în drumul meu.

Vă mulţumesc pentru suportul vostru, vă citesc mesajele, ele înseamnă totul pentru mine”, este mesajul postat de Simona Halep pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Tocmai a spus „Adio, JO 2024!”?

Ce a vrut să transmită Simona Halep prin afirmaţia „mă voi odihni”? Probabil, că va lua o pauză de la meciurile oficiale. Săptămâna viitoare, ea ar trebui să joace la turneul de la Maroc, unde a fost deja anunţată de organizatori. Acum, cu durerile de la genunchi, românca ar putea renunţa să mai evolueze la Rabat.

Pentru jucătoarea noastră era foarte important să dispute meciuri în continuare, să câştige şi să adune puncte în clasamentul WTA. Acum, ea ocupă locul 1.149 WTA în ierarhia mondială, în care a urcat prin prezența la „Trophy Clarins” de la Paris, dar Halep trebuie „să sară” cel puțin 748 de poziții ca să fie clasată în Top 400 WTA până la 10 iunie, data limită la care necesită a îndeplini al doilea criteriu obligatoriu pentru a evolua la turneul olimpic programat să înceapă la 27 iulie 2024.

Ca să-şi îndeplinească obiectivul, prezenţa la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Simona Halep ar trebui să bifeze următoarele „victorii”, conform fanatik.ro:

  • 54 de puncte la Rabat cu sferturi de finală, fază pe care o accesează dacă câștigă două meciuri în Maroc;
  • 49 de puncte la Brescia, cu finală jucată în urma a 4 dispute câștigate la turneul de 75.000 de dolari;
  • 49 de puncte la Bari cu semifinală disputată în Italia după trei partide consecutive câștigate;

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare