Serena Williams, luată peste picior, în urma triumfului Simonei Halep la TAS. Cum a fost ironizată americanca după ce postase „8 e cifră mai bună”

Simona Halep a obţinut o mare victorie la TAS. Arbitrii tribunalului i-au redus pedeapsa la doar 9 luni de suspendare, de la 4 ani. Curg veştile bune pentru jucătoarea noastră. Românca a primit un wild card la turneul WTA de la Miami, care începe pe 17 martie.

Altfel, iubitorii tenisului şi-au adus aminte şi de Serena Williams şi de ironiile ei, de când a început tot coşmarul pentru Simona Halep.

Serena Williams ar fi vrut şi titlul Wimbledon 2019

Serena Williams a ironizat-o pe româncă, pe rețelele ce socializare, „8 e cifră mai bună”, scria americanca atunci, făcând referire la numărul de trofee pe care le-a câștigat la Wimbledon.

Chiar dacă a cucerit șapte titluri la cel mai mare turneu pe iarbă, Serena Williams a sugerat, prin postarea pe care a făcut-o, că putea ajunge la opt trofee, dacă Simonei Halep i s-ar fi retras trofeul pe care l-a câștigat în anul 2019, chiar în fața ei.

Cum au atacat-o fanii Simonei Halep pe Serena Williams? Au luat-o la țintă pe Serena Williams cu comentarii precum: „Acum ce zici, regina dramei?” , „7 rămâne o cifră bună” sau „Plângi?”.

Halep, wild card la turneul Miami Open 2024

Organizatorii turneului de la Miami Open 2024 i-au oferit, aşadar, un wild-card pentru competiția care începe în aproximativ 10 zile.

“Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, se arată în invitația primită de Simona, și semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare