Se ştie primul turneu la care va juca Simona Halep. A primit deja un wild card

Curg veştile bune pentru Simona Halep. După ce TAS a dictat o suspendare de doar 9 luni în cazul ei, jucătoarea noastră a aflat deja primul turneu la care va evolua.

Românca a primit un wild card la turneul WTA de la Miami, care începe pe 17 martie.

Wild card la turneul Miami Open

Organizatorii turneului de la Miami Open 2024 i-au oferit, aşadar, un wild-card pentru competiția care începe în aproximativ 10 zile.

„Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, se arată în invitația primită de Simona, și semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024.

TAS i-a „şters” suspendarea de 4 ani

Reamintim că, marţi, TAS a admis apelul depus de jucătoarea română de tenis Simona Halep şi i-a redus la 9 luni, de la 4 ani, suspendarea dictată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

„Procedura de apel a TAS a cuprins procese intensive şi o audiere de trei zile care a avut între 7 şi 9 februarie, la Lausanne.

Comisia TAS a audiat numeroşi experţi şi martori, majoritatea prezenţi fizic la audiere. Comisia a determinat în unanimitate ca perioada de patru ani de ineligibilitate impusă de tribunalul independent al ITF să fie redusă la nouă luni, începând cu 7 octombrie 2022, perioadă care a expirat pe 6 iulie 2023.

Întrucât termenul a expirat înainte ca apelul să fie depus la TAS, completul TAS a hotărât că e oportun să emită dispoziţia cât mai curând posibil, împreună cu un comunicat de presă cuprinzător”, conform comunicatului TAS.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare