Șefii lui Dinamo suflă și-n iaurt! Andrei Nicolescu se bucură de reducerea suspendării, dar se teme de o nouă reacție a fanilor: „Să tratăm cu responsabilitate”

Dinamo se bucură de decizia Comisiei de Disciplină, iar Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a oferit o primă reacție după ridicarea suspendării propriului teren. De asemenea, UTA Arad are parte de același tratament, astfel că suporterii celor două formații își pot susține favoriții de pe stadion în toate partidele rămase de disputat din play-out-ul SuperLigii.

Fotbaliștii lui Zeljko Kopic au mare nevoie de sprijinul fanilor, întrucât grijile retrogradării nu au dispărut complet din peisaj. Dinamo ocupă locul șapte, cu 19 puncte, această poziție trimițându-i pe bucureșteni la baraj. În runda cu numărul cinci, trupa alb-roșie se deplasează pe „Ion Oblemenco”, pentru duelul cu FCU Craiova, echipa de pe ultimul loc din play-out. Partida va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17:30.

Conducătorul lui Dinamo, în al nouălea cer! Totuși, Andrei Nicolescu avertizează în privința viitorului

Oficialul clubului dinamovist a comentat hotărârea luată de către Comisia de Disciplină. După cum am menționat anterior, pedeapsa impusă celor de la Dinamo și UTA Arad a fost suspendată, iar fanii vor revenii pe stadioanele celor două echipe.

Andrei Nicolescu a afirmat că este „o veste mare” pentru Dinamo. Cu toate acestea, a uitat de bucurie pentru scurtă vreme și a tras un semnal de alarmă în privința viitorului, spunând că evenimentele de felul celui petrecut la meciul dintre Dinamo și UTA trebuie evitate cu orice preț. Nu a ratat ocazia de a-i „înțepa” pe cei din Comisia de Disciplină, abordând problema regulamentului în vigoare.

„Este o veste mare. Trebuie să o tratăm cu responsabilitate. Asta înseamnă că trebuie să fim împreună, să arătăm ce înseamnă responsabilitatea, să nu nu mai avem alte incidente. Noi foloseam toate căile pentru a găsi o soluție. Am mai declarat că regulamentul suferă un pic. Comisia are un singur articol și se raportează la el.

Am cerut la LPF să facem o cerință comună, să facem modificări la regulament. Acum am reușit ridicarea suspendării. Acum trebuie să avem grijă la următoarele meciuiri. Există precendent și la U Cluj. Pe o jurisprudență pe regulament internațional ne-am raportat la cazuri internaționale. Toți am simțit cât de greu e fără suporteri. Jucătorii simt impulsul suporterilor. Sper ca meciurile de acasă să fie decisive (n.r. pentru salvarea de la retrogradare)”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit digisport.ro.

În ultimul meci de pe teren propriu, Dinamo s-a impus contra celor de la Poli Iași, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris în prelungiri, de Ahmed Bani. S-a simțit lipsa fanilor de pe „Arcul de Triumf”, presiunea pusă de ei pe adversarii echipei favorite fiind cheia victoriilor de multe ori.

Ce a comunicat Comisia de Disciplină, în privința sancțiunilor celor două cluburi din play-out

„SC Dinamo 1948 SA – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, a decis Comisia de Disciplină în cazul lui Dinamo.

AFC UTA Arad – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, s-a transmis din partea Comisiei de Disciplină.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare