News Alert | Dinamo şi UTA dau lacătul jos de pe porţi. Suporterii, chemaţi la stadion! Decizia Comisiei de Disciplină

Dinamo și UTA Arad primesc din nou suporterii la stadion, la meciurile de pe teren propriu. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să suspende sancţiunea iniţială, de 4 etape cu porţile închise, la partidele celor două cluburi în calitate de gazdă.

Reamintim, pedeapsa fusese dictată în urma conflictelor dintre fanii celor două formaţii, în data de 8 martie, la partida de pe Arcul de Triumf.

Cum s-au „salvat” Dinamo şi UTA

Regulamentul FRF permite suspendarea sancţiunii dacă echipele care solicită acest lucru îndeplinesc două condiţii, conform gsp:

clubul nu trebuia să mai aibă o astfel de sancțiune în ultimul an

organul disciplinar a considerat că scopul sancțiunii poate fi atins și fără executarea restului sancțiunii.

„SC Dinamo 1948 SA – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, a decis Comisia de Disciplină în cazul lui Dinamo.

„AFC UTA Arad – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, a decis Comisia de Disciplină în cazul celor de la UTA.

Cu cine mai joacă Dinamo şi UTA acasă

Dinamo mai are de jucat acasă, pe acest final de play-out, cu Voluntari și UTA Arad, în timp ce bănăţenii întâlnesc pe teren propriu Oțelul Galați și FCU Craiova.

Altfel, nici Florin Prunea și nici Ionel Dănciulescu nu au privit cu ochi buni decizia iniţială a Comisiei de Disciplină, când a disctat suspendarea.

Fostul goalkeeper a lansat acuzații uluitoare, potrivit cărora se dorește distrugerea clubului Dinamo. De asemenea, acesta a menționat faptul că este necesar ca FRF și LPF să ia măsuri urgente pentru îndreptarea situației.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare