Secretul despre Simona Halep pe care-l știe Ciprian Marica. Fostul fotbalist nu s-a abținut și a oferit detalii despre subiectul… sensibil

Ciprian Andrei Marica (38 de ani) este un fotbalist român, retras din activitate, care a evoluat pe postul de atacant. Marica a jucat și 71 de meciuri pentru echipa națională, pentru care a evoluat între anii 2003 și 2014 și unde a marcat 25 de goluri.

În momentul de față, fostul fotbalist este implicat financiar în susținerea clubului Farul Constanța.

Ciprian Marica a dat-o de gol pe Simona Halep

​Ciprian Marica debuta în echipa mare a lui Dinamo București, după ce jucase timp de mai bine de cinci ani la juniorii „câinilor”. De la Dinamo, Ciprian Marica a plecat la Sahtior Donețsk, iar apoi a mai jucat la cel mai înalt nivel la echipe precum Stuttgart, Schalke și Getafe.

Invitat recent într-o emisiune mondenă, Ciprian Marica a vorbit despre averea lui. Însă, unele vorbele nu le-a calculat bine și a ajuns să dezvăluie un secret de al Simonei Halep. Ciprian Marica a anunțat câți bani a câștigat sportiva din tenis.

„Am făcut bani mulți din fotbal. Hai să spunem peste 15 milioane de euro. Destul de mulți bani. Acum depinde cu ce compari. Dar sunt bani mulți. Bine, sunt sportivi în lume care au câștigat mai mulți bani decât mine: Simona Halep, care are peste 40 de milioane de euro câștigați de tenis. Deci sunt sportivi care au câștigat mai mult. Și în fotbal, cu siguranță. Nu vreau să spun sume.” a spus Ciprian Marica.

Mesaj emoționant postat de fostul fotbalist pentru Simona Halep

Ciprian Marica a avut o reacție superbă la scurt timp după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a furnizat verdictul în cazul de dopaj în care a fost implicată Simona Halep.

Acesta a ținut să o felicite pe sportivă pentru modul în care a luptat pentru integritatea sa de-a lungul desfășurării acestui scandal de dopaj și, de asemenea, și-a exprimat bucuria referitoare la această decizie favorabilă.

„Ne-a fost dor de emoțiile provocate de victoriile tale, Simona! Și asta e o victorie la fel de importantă ca una de la un turneu mare! Reacțiile fanilor tăi îmi confirmă asta!

Ai fost incredibil de puternică, o adevărată campioană intr-o situație nedreaptă care pe mulți i-ar fi îngenuncheat definitiv!

Coșmarul s-a încheiat, perioada dificilă continuă, pentru că răul pe care ți l-au făcut ținându-te departe de tenis va fi șters cu multă răbdare, muncă, sacrificiu! Dar tu ai demonstrat de atâtea ori că poți!” a spus Ciprian Marica pe pagina personală de Facebook.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare