Bonus consistent pentru jucătorii lui Dinamo dacă nu retrogradează! Andrei Nicolescu face marele anunț

Dinamo se află pe penultimul loc în SuperLiga României și nici victoria cu UTA Arad nu le asigură scăparea de la retrogradare. Potrivit DigiSport, Andrei Nicolescu a declarat că jucătorii de la Dinamo vor primi o primă specială dacă reușesc să se mențină în prima ligă.

Situație tensionată la Dinamo!

Pe lângă problema insolvenței, „alb-roșii” stau foarte rău și în clasament. Dinamo e pe poziția a 15-a și e la un meci distanță de finalul sezonului din play-out. Din păcate pentru dinamoviști, o victorie în fața echipei lui Mircea Rednic nu asigură prezența în prima ligă.

Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, a declarat că echipa se află într-o situație grea și nu este de acord cu folosirea unor „tactici suspicioase”.

„Sunt destul de cătrănit, vă dați seama… O să ne jucăm șansa, dar acum nu mai depinde de noi. Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat în ultima etapă, nu vreau să intru în această campanie fiecare face ce vrea, ăsta este fotbalul din România” a declarat oficialul clubului Dinamo pentru digisport.ro.

Andrei Nicolescu a dezvăluit că în regulamentul jucătorilor a fost trecut un bonus special pentru ultimele partide. Acesta va fi acordat în funcție de ceea ce se va întâmpla în confruntările din etapa programată duminică.

„Toată lumea este concentrată și o să vedem ce se va întâmpla… Am avut o situație foarte grea în luna decembrie, înainte de play-out, atunci a fost un declic. Este o situație specială… avem o primă pentru ultimele meciuri și este chiar o sumă consistentă” a mai declarat Nicolescu.

Mircea Rednic, „Încă nu s-a terminat, vrem 40 de puncte”

 Fost antrenor al „Câinilor”, Mircea Rednic a transmis un mesaj clar înaintea meciului cu Dinamo. Acesta vrea ca UTA Arad să încheie sezonul cu o victorie.

„Echipa a jucat bine. Băieții au avut atitudine și ambiție. S-a văzut diferența. Am venit de departe, de la ”echipa care retrogradează prima, cu 34 de jucători”. Sunt un antrenor fericit. Încă nu s-a terminat, vrem 40 de puncte.

Văd ce se vorbește. Nu e cazul la noi. Lumea mă iubește aici și cariera mea a renăscut. La Dinamo nu a mers. A fost și vina mea pentru că am ales cu sufletul. Sunt profesionist. Să vă ajutați voi dacă nu ați vrut să mă susținuteți!” a declarat antrenorul arădenilor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare