SCM Râmnicu Vâlcea a dat lovitura! Ameninţă supremaţia CSM-ului şi a Rapidului după transferul unei campioane mondiale

SCM Râmnicu Vâlcea a realizat un transfer de nota 10! Tocmai a anunţat venirea unei jucătoare de talie mondială.

Alicia Toublanc a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea

Luni, 29.04.2024, SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat că a obţinut serviciile handbalistei franceze Alicia Toublanc, campioană mondială cu Franţa în 2023. Sportiva din Franța joacă pe postul de extremă dreapta și face parte alăturat echipa vâlceană pentru următoarele două sezoane.

Alicia Toublanc este un nume de referinţă în handbalul mondial, prin multiplele trofee naţionale şi internaţionale pe care le are în palmares.

Câteva dintre reuşite impresionante sunt titlul de campioana mondială în 2023, medaliată cu argint la Campionatul Mondial din Spania 2021, Campioană a Franţei cu Brest Bretagne Handball în 2021 şi câştigătoare a Cupei Franţei în 2016,2018 și 2021.

„Sunt foatre bucuroasă pentru faptul că am semnat cu Râmnicu Vâlcea. Aştept cu nerăbdare să îmi întâlnesc noile colege, stafful tehnic, dar şi colegii din club. Am auzit doar lucruri frumoase despre club şi despre suporteri şi sper că vm avea o aventură frumoasă împreună” a declarat Alicia potrivit news.ro

CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor

Metz s-a impus în fața celor de la CSM Bucureşti la trei goluri diferenţă, scor 27-24. Principalele marcatoare ale partidei au fost Cristina Neagu, cu nouă goluri, Ostergaard, cu patru goluri marcate, Arntzen şi Kobylinska, cu trei goluri înscrise, pentru CSM, respectiv Valentini, Jorgensen şi Bouktit, cu şapte goluri înscrise, pentru Metz.

Returul confruntării din sferturile Ligii Campionilor, dintre CSM Bucureşti şi Metz, se va desfăşura sâmbătă, 4 mai, de la ora 17:00, în Franţa.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare