Schimbare de plan! Ianis Hagi nu mai face nunta la Constanța. Marele eveniment va avea loc în ziua finalei EURO 2024

Ianis Hagi (25 de ani) va avea o vară plină, iar internaționalul român va merge la EURO 2024 alături de prima reprezentativă, apoi va avea nunta cu logodnica sa, Elena Tănase (24 de ani).

Ianis Hagi nu mai face nunta la Constanța

Inițial, Ianis Hagi își dorea ca marele eveniment din viața sa să aibă loc acasă, la Constanța. În cele din urmă însă, internaționalul român și viitoarea sa soție s-au răzgândit și au ales să facă nunta lângă București, fie la Palatul Snagov, fie la Palatul Mogoaşoaia, anunță OrangeSport.

Evenimentul este programat pe data de 14 iulie, fix în ziua în care va avea loc finala Campionatului European din Germania, acolo unde România va fi și ea prezentă. Conform sursei menționate anterior, nunta lui Ianis Hagi va costa aproximativ 100.000 de euro.

Ei au făcut un pas înainte în viaţă, să fie responsabili şi să împartă lucrurile cum trebuie. Copiii comandă acum. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim.

(n.r. dacă nunta va fi după EURO) Da, avem timp. În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să împartă binecuvântarea”, spunea Gică Hagi, după cununia civilă.

Mesajul lui Ianis Hagi, după plecarea de la Deportivo Alaves

Chiar dacă nu a reușit să aibă parcursul dorit și să impresioneze în Spania, Ianis Hagi a ținut să le mulțumească celor de la Alaves pentru șansa de a evolua în La Liga. Internaționalul român a transmis un mesaj special în momentul despărțirii de club și a ținut să remarce atmosfera creată de fani, dar și pe cea din cadrul echipei.

Atmosfera de pe Mendi (n.r. stadionul lui Alaves) este unică. Acest club are principii. Nu contează dacă joci 1 sau 90 de minute, trebuie să dai totul și să te distrezi.

De aceea am avut atât de mult succes anul acesta. Am fost o familie, dispuși să lucrăm împreună și am concurat împotriva tuturor rivalilor din La Liga„, a spus Ianis Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare