Scene uluitoare la partida Dinamo – Hermannstadt! Șeful firmei de securitate a fost dat afară de jandarmi, după un conflict cu un suporter

Spectatorii au asistat la scene uluitoare la partida Dinamo – Hermannstadt. Un eveniment scandalos s-a petrecut în tribunele stadionului „Arcul de Triumf”, al cărui protagonist a fost șeful stewarzilor. În repriza secundă a întâlnirii, acesta a fost bruscat și dat afară din tribună de jandarmi, după ce a intrat într-un conflict verbal cu un suporter al „câinilor”.

Totul ar fi pornit de la o sticlă pe care fanul lui Dinamo ar fi aruncat-o, motiv pentru care liderul firmei de securitate s-a simțit nevoit să intervină, intrând într-un schimb dur de replici cu susținătorul dinamoviștilor.

Scene uluitoare la partida Dinamo – Hermannstadt

Dinamo a întâlnit-o pe Hermannstadt pe „Arcul de Triumf, în etapa a 28-a din Superliga. „Câinii” pregătiți de Zeljko Kopic s-au impus cu scorul de 1-0, după un gol reușit de Gregorio, în prima repriză. Portughezul a marcat în minutul 25, dintr-o pasă a lui Pavicic, fotbalist ce evoluează pe postul de mijlocaș.

La finalul partidei, sibienii au acuzat o greșeală de arbitraj a lui Iulian Călin, care nu a validat golul lui Ianis Stoica, la sfârșitul primei părți a meciului. Reluările au confirmat că golul ar fi trebuit să se pună. Un alt moment tensionat s-a petrecut în repriza secundă, de această dată în prim-plan fiind șeful stewarzilor.

Acesta a inițiat un conflict verbal cu un suporter al lui Dinamo, după ce fanul ar fi aruncat o sticlă. În urma incidentului dintre cei doi, forțele de ordine au apelat la forța fizică, fiind nevoite să intervină, iar șeful firmei de securitate a fost escortat afară din tribune.

În urma meciului de pe „Arcul de Triumf”, Dinamo ajunge la 25 de puncte obținute în acest sezon. Trupa pregătită de Zeljko Kopic se află la două puncte distanță de FC Voluntari, echipă care ocupă ultimul loc de baraj.

Echipe de start Dinamo – Hermannstadt

DINAMO (3-4-3): Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche (cpt.) – De Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Abdallah, Astrit, Gregorio
Rezerve: Răilean, Began – D. Irimia, Cr. Costin, R. Grigore, N. Roșu, Ilic, Al. Irimia, Bani, P. Neagu
Absenți: Amzăr, Politic (accidentați), Homawoo, Milanov (incerți)
Antrenor Zeljko Kopic

HERMANNSTADT (4-4-2): Căbuz – Butean, Găman, I. Stoica (cpt.), Opruț – Balaure, Murgia, Mino, I. Stoica – G. Iancu, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu, I. Pop – Media, Antoche, Biceanu, Valente, K. Ciubotaru, Jipa, Cr. Neguț, Bejan, Oroian, N’Goma
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: „Arcul de Triumf”
Arbitru: Călin Iulian (Ștefănești) / Asistenți: Marinescu Vasile (București), Tunyogi Ferencz (Zalău)
Arbitru VAR: Barbu Marian (Făgăraș) / Asistent VAR: Slabu Stelian (Brașov)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare