Marius Măldărășanu și Dani Coman au făcut scandal din cauza arbitrajului de la Dinamo – Hermannstadt. „Puteam să fim în play-off”

Marius Măldărășanu și Dani Coman au făcut scandal din cauza arbitrajului de la Dinamo – Hermannstadt, partidă din runda cu numărul 28 a Superligii, încheiată cu victoria dinamoviștilor, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de portughezul Gregorio, în minutul 25.

Cei doi au fost deranjați de decizia arbitrului de la faza lui Ianis Stoica, din finalul primei reprize. Atunci, în urma unei acțiuni a lui Murgia, Darko Velkovski a dorit să degajeze un balon, pe care l-a trimis în spatele lui Gabriel de Moura. Mingea a ajuns la Balaure, care i-a pasat lui Ianis Stoica în fața porții, de unde acesta a șutat. Patriche a respins șutul, dar a părut că balonul a intrat în poartă.

Marius Măldărășanu și Dani Coman au făcut scandal din cauza arbitrajului de la Dinamo – Hermannstadt

Imediat după respingerea fundașului de la Dinamo, arbitrul partidei a fluierat pentru un ofsaid, după semnalizarea tușierului Ferencz Tunyogi. Reluările fazei au arătat că golul a fost anulat în mod eronat.

Atunci când balonul se afla în posesia lui Murgia, Valerică Găman și Balaure erau într-o poziție neregulamentară, dar balonul a ajuns la Balaure din spatele lui Gabriel de Moura, pe care Velkovski, fundașul „câinilor”, l-a lovit cu mingea, în încercarea sa de a degaja. Marius Măldărășanu, cel care pregătește formația din Sibiu, a oferit declarații la finalul meciului, în care a vorbit despre această fază.

„Mi-a arătat cineva faza pe telefon și cred că a fost gol valabil, eu așa am văzut. Nu contează! Le-am spus băieților că tot ce va fi la limită va fi pentru adversar. Și nu este prima oară, au mai fost și alte meciuri. Te face să crezi că orice am face noi nu avem nicio șansă”, a declarat Măldărășanu, la finalul meciului

Nici Dani Coman nu este de acord cu decizia lui Iulian Călin

La finalul meciului cu Dinamo, Dani Coman a vorbit despre faza din finalul primei părți, fiind de părere că mingea trimisă de Ianis Stoica ar fi intrat în poartă. Oficialul celor de la Hermannstadt a semnalat o problemă, care are legătură cu statutul echipei sale. Acesta a cerut mai mult respect pentru gruparea de care se ocupă.

„A fost gol valabil, mai departe să ne spună cei de la VAR. Cred că ar trebui analizată faza asta mult mai atent, pentru că am pierdut 3 puncte care ne puteau duce în play-off. VAR-ul ne ajută, dar înseamnă că arbitrii nu sunt bine pregătiți. Sunt convins că în campionatul viitor vom avea un arbitraj mult mai bun. Trag un semnal de alarmă pentru că suntem o echipă din provincie și ar trebui să fie mai atenți cu noi. Dacă nu suntem ca ceilalți și nu țipăm să nu o luați ca pe o slăbiciune”, a afirmat Dani Coman, după meciul cu Dinamo

În urma partidei de pe „Arcul de Triumf”, Hermannstadt ocupă poziția a 6-a în Superliga, ultima care permite intrarea în play-off. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu are 37 de puncte, cu patru mai puține decât Farul, formația de pe locul 5.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare