Zeljko Kopic știe cum a făcut Dinamo diferența în meciul cu Hermannstadt: „Prima idee a fost să le dăm posesia!”

Zeljko Kopic știe cum a făcut Dinamo diferența în meciul cu Hermannstadt. Alb-roșii au învins gruparea pregătită de Măldărășanu, scor 1-0, printr-o reușită a lui Gregorio. Portughezul a marcat în prima repriză cu un șut frumos, pe care Căbuz nu a putut să-l scoată.

La finalul partidei, antrenorul „câinilor” a oferit declarații, vorbind despre cum a simțit duelul cu Hermannstadt și despre cheia victoriei. Tehnicianul lui Dinamo s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi.

Zeljko Kopic știe cum a făcut Dinamo diferența în meciul cu Hermannstadt

Antrenorul lui Dinamo a vorbit, după meciul cu echipa din Sibiu, despre evoluția fotbaliștilor pe care îi pregătește. Acesta a spus că cele trei puncte au fost câștigate datorită unei prestații bune a compartimentului defensiv.

Zeljko Kopic a dat unele detalii legate de modul în care a pregătit partida, afirmând că intenția „câinilor” a fost aceea de a ceda în mod voluntar posesia, pentru a putea scăpa pe contraatac. S-a arătat mulțumit de efortul depus de elevii săi, subliniind faptul că este nevoie de o mentalitate puternică pentru a putea trece peste această perioadă grea.

Tehnicianul de pe banca lui Dinamo nu a ezitat să îi laude pe sibieni, dând dovadă de fair-play, lucru cu care ne-a obișnuit la fiecare meci. A spus că Hermannstadt își bazează jocul pe forță fizică și viteză, fiind o echipă pe care nu o poți bate decât cu o organizare defensivă foarte bună.

„Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Nu am meritat cele trei puncte pentru că am jucat spectaculos, noi am controlat partea defensiva. Ca să meriți toate cele trei puncte trebuie să ai o mentalitate puternică și sunt mulțumit de jucătorii mei și îi felicit. Unii jucători sunt obosiți, unii dintre ei nu au făcut pregătirea cu noi, dar cu atitudinea asta și cu fanii în spate a fost incredibil să lupți. Orice joc este important, dar în aceste circumstanțe a fost foarte important să câștigăm. Hermannstadt este o echipă foarte bună, puternică și rapidă. Știam că nu putem să îi batem dacă controlam ofensiva, de aceea am pus trei atacanți. Prima idee a fost să le dăm posesia și să înscriem pe contraatac. Au fost foarte buni și am realizat că este o echipă bună”, a declarat Kopic la finalul meciului

Marius Măldărășanu a fost supărat din cauza deciziei arbitrului Călin

Dacă Zeljko Kopic s-a declarat mulțumit la finalul meciului cu Hermannstadt, Marius Măldărășanu a fost vizibil afectat de decizia luată de Iulian Călin în prima repriză. În minutul 41, arbitrul a semnalizat un ofsaid la o fază la care Ianis Stoica trimisese mingea spre poarta lui Golubovic, după o pasă a lui Balaure, care a primit balonul de la un fundaș dinamovist. Reluările au arătat că mingea ar fi trecut linia porții, lucru care nu a contat oricum, având în vedere ofsaidul indicat.

La rândul său, Dani Coman, care este președintele lui Hermannstadt, a vorbit despre faza suspectă. Fostul portar al Rapidului a considerat că mingea trimisă de Ianis Stoica a intrat în poartă, iar golul ar fi trebuit validat.

„A fost gol valabil, mai departe să ne spună cei de la VAR. Cred că ar trebui analizată fază asta mult mai atent, pentru că am pierdut 3 puncte care ne puteau duce în play-off. VAR-ul ne ajută, dar înseamnă că arbitrii nu sunt bine pregătiți. Sunt convins că în campionatul viitor vom avea un arbitraj mult mai bun. Trag un semnal de alarmă pentru că suntem o echipă din provincie și ar trebui să fie mai atenți cu noi. Dacă nu suntem ca ceilalți și nu țipăm să nu o luați ca pe o slăbiciune”, a spus Dani Coman, după meciul cu Dinamo

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare