Scandalul dintre FCSB și CSA Steaua, subiect de discuții în Anglia. Jurnaliștii britanici au făcut comentarii uluitoare la adresa „militarilor”

FCSB și CSA Steaua poartă un „război” pentru identitate de ani de zile. În acest moment, „militarii” nu pot evolua la nivel profesionist, adică în SuperLiga, întrucât forma de organizare a clubului nu permite acest lucru.

În acest scandal au intervenit chiar și jurnaliștii din Anglia. Aceștia i-au atacat destul de dur pe cei din cadrul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei.

Disputa dintre FCSB și CSA Steaua, tranșată de presa din Anglia: „Trebuie să fie o lovitură pentru falsa Steaua”

Oamenii de presă din Marea Britanie au dezbătut cel mai mare conflict al fotbalului românesc, cel dintre clubul patronat de Gigi Becali și echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei. Jurnaliștii englezi au notat faptul că, deși FCSB a „bifat” înfrângeri în procese, formația milionarului din Pipera este percepută ca fiind continuatoarea Stelei. Totodată, presa din Anglia i-a „taxat” dur pe „militari”.

„Ca urmare a procesului cu MApN, clubul și-a schimbat numele în SC Fotbal Club FCSB SA (catchy, nu?), cunoscut în mod colocvial sub numele de FC FCSB și a continuat să câștige titluri și să joace în Europa, unde continuă să fie cunoscut drept Steaua București.

Trebuie să fie o lovitură pentru falsa Steaua București – pe lângă faptul că nu i se permite să joace în prima ligă după promovarea în Liga 2, când cauți un club cu numele Steaua, Google te va duce la FC FCSB, OG Steaua. Nu ai nicio istorie până la urmă!”, au scris cei de la football365.com.

„Militarii” au reacționat dur, după ce FRF i-a numit „CSA Steaua Armatei”

CSA Steaua a atacat, prin intermediul unui comunicat, decizia celor din cadrul Federației Române de Fotbal de a-i numi pe aceștia „CSA Steaua Armatei”, în cadrul unui tabel care cuprindea deciziile luate de Comisia de Disciplină.

„Militarii” nu au ezitat să folosească termeni duri pentru a se exprima în problema recent apărută. Au fost convinși de faptul că Federația Română de Fotbal nu respectă echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, implicit nici pe fanii săi.

  • CSA Steaua a ratat prezența în play-off-ul Ligii 2 pentru prima dată. Formația din Ghencea nu are oricum drept de promovare în SuperLiga, după cum a fost cazul și în precedentele sezoane. CSA Steaua joacă în grupa B a play-out-ului din Liga 2.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare