Scandal monstru la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Starul francez are de recuperat o sumă astronomică

Kylian Mbappe și-a anunțat în urmă cu aproximativ două săptămâni în mod oficial plecarea de la PSG, iar la finalul săptămânii trecute a jucat ultimul meci în tricoul grupării de pe „Parc des Princes”, finala Cupei Franței, câștigată de parizieni cu scorul de 2-1 la Lille în fața celor de la Olympique Lyon.

După cum se știe deja foarte bine, starul francez în vârstă de 25 de ani a refuzat o nouă prelungire a contractului și a plecat gratis de la campioana Franței, urmând, cel mai probabil, să semneze în viitorul apropiat cu Real Madrid.

Kylian Mbappe părăsește cu mare scandal PSG

În mod evident, această desfășurare a evenimentelor i-a deranjat teribil pe conducătorii clubului din capitala Franței, întrucât ei și-au dorit fie ca Mbappe să continue alături de ei, fie să încaseze o sumă importantă în schimbul lui în cazul în care nu se ajungea la un acord privitor la continuarea aventurii sale la Paris.

În acest context, se pare că oficialii lui PSG își doresc acum să se răzbune pe campionul mondial din 2018 și îl șicanează pe acesta din punct de vedere financiar.

Potrivit jurnaliștilor francezi de la L’Equipe, Kylian Mbappe nu și-a primit încă salariul aferent lunii aprilie și, în plus, este privat în continuare de plata unei tranșe din acel „bonus de loialitate” agreat în momentul în care el și-a prelungit ultima dată contractul cu echipa franceză.

Starul francez ar avea de recuperat nu mai puțin de 80 de milioane de euro de la clubul din Paris

Mai exact, este vorba despre bonusul care trebuia să îi fie achitat pe luna februarie. În total, conform sursei citate anterior, atacantul ar avea de recuperat în prezent nu mai puțin de 80 de milioane de euro de la PSG, iar avocații celor două părți fac în aceste zile eforturi susținute pentru a rezolva acest diferend.

Această situație se petrece după ce Mbappe a fost integralist în doar 11 din ultimele 21 de meciuri disputate de PSG în sezonul recent încheiat, deci este destul de clar că se poate vorbi despre o răzbunare a conducătorilor clubului la adresa fotbalistului, după ce acesta a decis să părăsească echipa din postura de liber de contract.

Totodată, jurnaliștii francezi susțin și că președintele Nasser Al-Khelaifi ar avea din cauza acestei situații o problemă și cu omologul său de la Real Madrid, Florentino Perez, pentru că acesta a intervenit și ar fi negociat cu Mbappe, convingându-l să nu își mai prelungească înțelegerea cu PSG.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare