Șansa vieții pentru Florinel Coman: „Oferta e pe masă, 5 milioane de euro, salariu două milioane!”

Se pare că șansa vieții pentru Florinel Coman vine din zona Golfului Persic, mai exact din campionatul Qatarului, de la Al-Duhail, una dintre cele mai importante echipe din această țară.

Cel puțin așa susțin jurnaliștii de la digisport.ro. Ei susțin că fotbalistul în vârstă de 25 de ani de la FCSB ar avea deja o ofertă concretă în acest sens.

Florinel Coman ar fi aproape de transferul carierei, din punct de vedere financiar

Suma de transfer ar fi de 5 milioane de euro, adică exact clauza de reziliere pe care internaționalul român o are în prezent în contractul cu liderul din Superliga. Iar salariul lui Coman ar urma să fie unul colosal pentru nivelul financiar din fotbalul românesc, de două milioane de euro pe sezon.

„Coman, înțeleg că e foarte aproape de un transfer în Qatar. Al-Duhail este echipa, oferta e pe masă, 5 milioane de euro. Salariu de două milioane de euro (n.r.- pe an) pentru el. Există această ofertă, pe care eu, unul, nu cred că o mai ratează. Are o vârstă. E tentat 95% să plece! Știu din presa din Golf”, susține sursa citată anterior.

Recent, chiar Florinel Coman a dezvăluit că a fost aproape de un transfer în străinătate și s-a arătat oarecum deranjat de faptul că Gigi Becali nu a fost de acord cu acea mutare. La scurt timp, finanțatorul vicecampioanei României a spus că a fost vorba despre o echipă din Argentina care s-a interesat de cel poreclit de el „Mbappe”.

De ce nu a prins până acum fotbalistul de la FCSB un transfer în străinătate

De asemenea, în trecutul apropiat, fotbalistul crescut la Academia Gheorghe Hagi a fost vehiculat drept o posibilă variantă pentru VfB Stuttgart în vara acestui an, dar de ceva timp nu s-a mai discutat în spațiul public despre acest scenariu.

De-a lungul ultimilor ani, s-a creat o adevărată enigmă în jurul lui Florinel Coman, în sensul că mulți oameni de fotbal din România s-au întrebat de ce nu reușește el să prindă un transfer la o echipă dintr-un campionat important al Europei, în condițiile în care are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, o sumă infimă pentru cluburile din „fotbalul civilizat”. Recent, fostul agent FIFA Victor Becali a furnizat o posibilă explicație pentru acest fenomen.

„Coman are un alt agent, are o clauză de reziliere, dar cu toate astea nu am văzut așa… Sunt foarte importante și evoluțiile astea de la echipa națională, nu prea s-a regăsit așa, nu a fost niciodată decisiv și sunt importante astea. Sigur că poate fi. Vor fi urmăriți la Campionatul European. Nu cred că se va face ceva înainte de Campionatul European”, a spus el, în direct la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare