S-a aflat unde poate ajunge Jurgen Klopp! Lovitură de proporții pregătită în Europa

Jurgen Klopp (56 de ani) ar putea reveni la Borussia Dortmund în 2025, în locul lui Edin Terzic (41 de ani). Managerul lui Liverpool și-a anunțat plecarea din Premier League la finalul acestui sezon.

Începe o nouă eră pe ”Anfield Road”. După 9 ani de succes, Jurgen Klopp va părăsi echipa, după cum a anunțat încă de la începutul acestui an. Deși a dezvăluit că va sta un an departe de fotbal, presa internațională susține că tehnicianul și-ar fi stabilit deja posibila destinație. Potrivit jurnalistului Miguel Delaney de la Independent, Klopp este dorit insistent de Borussia Dortmund, unde șefii nu ar fi deloc mulțumiți de Edin Terzic. Totul, în ciuda semifinalei de Champions League atinsă de croat.

Jurgen Klopp, dorit de Borussia Dortmund în 2025

Klopp va pleca de la Liverpool în urma unui sezon extrem de dificil. Eliminat din Europa, cu probleme în vestiar relevate de scandalul cu Mo Salah, managerul se pregătește pentru un an sabatic.

În 2025 ar putea reveni însă tocmai acolo unde a făcut pasul către fotbalul mare: Dortmund.

Potrivit The Independent, șefii Borussiei nu ar fi deloc mulțumiți de parcursul din acest sezon intern, unde echipa este pe locul 5, în afara locurilor de Liga Campionilor.

Sursa amintită notează că Jurgen Klopp ar putea reveni la Dortmund în 2025, exact când îi expiră contractul actualului antrenor.

Klopp a făcut istorie la Liverpool

8 octombrie 2015 este ziua în care Klopp a fost numit manager la Liverpool.

UEFA Champions League, Premier League, FIFA Club World Cup, FA Cup, League Cup și UEFA Supercup, precum și FA Community Shield sunt trofeele câștigate de Liverpool sub conducerea managerului neamț.

Klopp a șocat însă la începutul anului, când și-a anunțat plecarea de pe Anfield Road.

”Pot să înțeleg că este un șoc pentru mulți oameni în acest moment, când îl auzi pentru prima dată, dar evident că pot să-l explic – sau cel puțin să încerc să-l explic.

Îmi place absolut totul despre acest club, iubesc tot ce ține de oraș, iubesc tot ce ține de suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc personalul. Iubesc totul. Dar faptul că tot iau această decizie vă arată că sunt convins că este cea pe care trebuie să o iau.

Nu am nicio problemă acum, evident, știam deja de mai mult timp că va trebui să o anunț la un moment dat, dar acum sunt bine. Știu că nu pot face treaba asta din nou și din nou și din nou și din nou”, a spus Klopp, după ce și-a anunțat decizia de a pleca.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare