Ronaldinho e pus pe glume! Ce a declarat brazilianul după ce a spus că se dezice de naționala Braziliei

După ultimele declarații, Ronaldinho (44 de ani) a fost în centrul atenției. Înaintea de Copa America, fost fotbalist a oferit câteva declarații care au stârnit multe controverse. Cu toate acestea, fostul mare jucător din Brazilia a spus adevărul.

Ronaldinho, „De fapt, astfel de vorbe vin de la fani adevărați ai Braziliei”

Declarațiile lui Ronaldinho au venit cu 10 zile înainte ca Brazilia să debuteze la Copa America 2024 și au creat un val de reacții în mediul online.

După ce a văzut toată furtuna care a fost creată, Ronaldinho a transmis că declarațiile sale au făcut parte dintr-o campanie de marketing a companiei Rexona. De fapt, acesta a vrut doar să scoată în evidență comentariile negative din mediul online la adresa Seleção.

„Nu aș abandona niciodată naționala Braziliei și nu aș spune niciodată lucrurile pe care le-ați văzut. De fapt, astfel de vorbe vin de la fani adevărați ai Braziliei, sunt comentarii reale pe care le văd pe internet. Imaginați-vă cum ar fi să ascultați astfel de mesaje înainte să jucați. Îți pierzi motivația. 

Susținerea primită din partea fanilor face o diferență uriașă pentru jucători, iar eu chiar știu ce vorbesc.

Băieții noștri au nevoie de susținere în această perioadă. Cu cât le vom acorda noi mai multă încredere, cu atât vor părea și ei mai încrezători pe teren. De aceea m-am alăturat campaniei Rexona ‘Cheer That Doesn’t Quit'”” a declarat fostul star din Brazilia, pe Instagram.

Declarațiile lui Ronaldinho care au uimit un întreg glob

Chiar înainte de startul Copa America, turneul final care va debuta pe data de 20 iunie și care se va desfășura în Statele Unite ale Americii, fostul mare fotbalist de la Paris Saint-Germain, FC Barcelona sau AC Milan a criticat în termeni foarte duri convocările făcute de selecționerul Dorival Junior.

Ronaldinho a dorit să scoată în evidență faptul că, în viziunea sa, lotul pentru acest turneu final cuprinde foarte mulți jucători mediocri. În plus, brazilianul nici nu arată vreo mare implicare emoțională atunci când îmbracă tricoul Selecao.

Astfel, fostul câștigător al „Balonului de Aur” a anunțat că nu va urmări parcursul Braziliei de la Copa America și nici nu se va bucura la eventualele rezultate bune obținute de compatrioții săi în Statele Unite.

„Asta este, băieți, nu voi urmări niciun meci al Braziliei la Copa America și nici nu mă voi bucura pentru vreo victorie.

Mi-a ajuns. Este un moment trist pentru cei care iubesc fotbalul brazilian. Este greu acum să găsești dispoziția necesară pentru a te uita la meciuri.

Este una dintre cele mai slabe echipe din ultimii ani, fără lideri respectabili, doar în mare parte cu jucători obișnuiți.

Nu am văzut niciodată o situație la fel de proastă ca asta. Lipsă de dragoste pentru tricoul Braziliei și lipsă de calitate fotbalistică.

Performanța noastră a fost una dintre cele mai rele lucruri pe care le-am văzut vreodată, este o rușine” a transmis Ronaldinho, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano prin intermediul X.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare