Românul care l-a bătut pe Zlatan Ibrahimovic a povestit incidentul: „M-a sunat să-și ceară scuze și m-a invitat la masă”

Românul care l-a bătut pe Zlatan Ibrahimovic a vorbit deschis despre acest subiect în urmă cu ceva timp și a explicat contextul în care s-a produs acel episod.

Este vorba despre Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României, fost coechipier cu starul suedez la Ajax. La un moment dat, în timpul unui antrenament, fostul mare atacant a avut o reacție nervoasă la adresa fostului fundaș, iar acesta a acționat în aceeași notă, după cum chiar el a povestit.

Cristi Chivu a povestit contextul în care l-a bătut pe Zlatan Ibrahimovic pe vremea când cei doi erau coechipieri la Ajax

Întrucât evenimentul respectiv s-a produs într-o perioadă destul de delicată în vestiarul lui Ajax, pe un fond de rezultate nesatisfăcătoare, care au dus chiar la schimbarea antrenorului, modul în care a gestionat Cristi Chivu acea situație a făcut ca românul să atragă și mai mult respect din partea coechipierilor săi, dar și apreciere dinspre viitorul antrenor, cel care a decis chiar să îi acorde lui banderola de căpitan, deși era încă foarte tânăr la acea vreme.

„Între noi a fost un moment tensionat. Echipa era în degringoladă, antrenorul tocmai fusese demis. Jucătorii nu se antrenau la potențial maxim, erau nervoși. Au fost mai multe clinciuri, iar la un anumit moment, Zlatan m-a lovit. L-am bătut pe Ibrahimovic pentru a menține ordinea în vestiar!

La final, a refuzat să-mi strângă mâna, pentru a lăsa totul la trecut. M-a sunat însă după vreo două ore ca să-și ceară scuze și m-a invitat la masă! Am acceptat și de atunci a început ceva fantastic între noi. Știu că la finalul acelui antrenament am aflat că Ronald Koeman este noul antrenor. Apoi m-am trezit căpitanul echipei!”, a povestit Cristi Chivu în urmă cu ceva timp, cu ocazia campaniei „Eu sunt 12”.

Detalii extrem de interesante despre latura umană a starului suedez

De asemenea, cu aceeași ocazie, fostul căpitan al naționalei României a vorbit și despre prima sa interacțiune cu Ibrahimovic, dar i-a făcut și o amplă caracterizare din punct de vedere uman prietenului său:

„Eu eram pe Amsterdam Arena, la antrenament. El era în tribună, abia semnase cu Ajax. Îmi aduc aminte că i-am spus “Bine ai venit!”. În scurt timp am făcut schimb de numere de telefon. Am ajuns prieteni în scurt timp, deși totul a început cu stângul!

Zlatan are un suflet mare, e băiat de treabă, garantat! Dacă n-ar fi fost așa, n-ar mai fi fost prietenul meu. Știu, toți se canalizează pe aroganța sa, dar aproape nimeni nu vrea să-i vadă inima!

Probabil, n-ar fi spectaculos pentru oameni dacă Ibrahimovic ar fi un tip cuminte! Este un sufletist, e special! S-a spus despre el că e mercenar, că a fost la multe echipe. Nu contează, a jucat mereu cu inima”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare