Reacție extrem de dură în scandalul momentului din sportul românesc, cu David Popovici în prim-plan: „Dinamo l-a distrus!”

O reacție controversată legată de scandalul momentului din sportul românesc, care îl are în prim-plan pe David Popovici, a fost furnizată în spațiul public de către președintele Federației Române de Pescuit Sportiv.

Ștefan Popescu a ieșit în evidență în ultimele săptămâni prin faptul că a susținut că FRF și alte federații sportive din România nu ar funcționa legal în prezent, și de asemenea, prin faptul că a contestat formele de organizare de la CS Dinamo, CSA Steaua și CS Rapid.

Oficialii de la CS Dinamo sunt acuzați că l-au „distrus” pe David Popovici!

Acum, el a făcut declarații menite să genereze noi polemici în sportul românesc, de data aceasta cu referire la David Popovici, cel despre care s-a scris că ar avea pretenții catalogate drept exagerate în perspectiva participării la Jocurile Olimpice de la Paris, din vara acestui an.

Ștefan Popescu este de părere că s-a ajuns ca David Popovici, cel care era apreciat până nu cu mult timp în urmă în spațiul public în principal pentru modestia de care dădea dovadă cu ocazia aparițiilor sale, să fie acum catalogat de către anumite persoane drept arogant, prin prisma cerințelor sale speciale, din cauza faptului că oficialii de la CS Dinamo, în momentul în care l-au „furat” pe tânărul înotător de la CSA Steaua, în vara anului 2022, i-au oferit acestuia un salariu foarte mare pentru nivelul financiar din acest sport, în valoare de 7000 de euro pe lună.

„Domn’e, din punctul meu de vedere, pe David Popovici, CS Dinamo l-a distrus. Deci nu l-a făcut sportiv. El era sportiv până să vină la Dinamo. Și vă spun și de ce.

I-au dat acestui copil care abia pășea în viață un salariu de 7000 de euro pe lună. Păi, domn’e, la banii ăștia, copilul ăsta mai face performanță? Uitați ce a făcut la ultimele competiții, locurile 4-6.

Reacția s-a produs în contextul ultimelor evenimente care l-au avut în prim-plan pe tânărul înotător român

Să nu credeți dumneavoastră că cei de dincolo când văd ce se întâmplă pe aici stau degeaba. N-ați văzut că la următoarele competiții mondiale l-au făcut praf?

Din punctul meu de vedere, risipa asta de bani pentru sportivi nu e benefică. Dă-i, domn’e, după ce termină activitatea sportivă, nu în timpul activității.

Unde e rolul educativ pe care cluburile trebuie să îl aibă cu sportivii? Că îi umflă cu atâția bani, în loc să le dea când termină activitatea. Că ei cu banii ăștia umblă prin baruri, prin cluburi, umblă cu droguri. Unde e, domn’e, latura educativă a sportului?

Rău a făcut (n.r. – David Popovici) că nu a plecat. Că a avut oferte de la Universitățile Americane. Ăia făceau pregătire și făceau și școală cu el”, a spus Ștefan Popescu, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare