Reacția lui Horațiu Moldovan, după ce a fost dat în judecată de Bogdan Apostu: ”Să dea explicații”

Impresarul Bogdan Apostu se ține de cuvânt și merge în instanță pentru a-și cere drepturile în cazul lui Horațiu Moldovan, fostul său colaborator.

Agentul FIFA este nemulțumit de faptul că portarul celor de la Atletico Madrid nu i-a plătit niciodată anumite obligații contractuale: 3% din valoarea contractelor avute sub coordonarea sa, dar și 7% din suma de transfer la gruparea madrilenă.

Horațiu Moldovan, încrezător în conflictul cu Bogdan Apostu

Horațiu Moldovan a întrerupt colaborarea cu Bogdan Apostu și nici nu mai dorește să vorbească cu acesta. Cu toate acestea, nu pare să-l fi scutit de probleme și de datorie.

Internaționalul român a transmis că Bogdan Apostu vrea doar să-și facă imagine ”pe spatele” altora și că va avea destul timp să se justifice în fața instanței, când va trebui să ofere anumite explicații.

Nu vreau să intru în jocul unui om care încearcă să-și facă o imagine doar raportându-se la reușitele altora.

Domnul Apostu va avea la dispoziție scena din fața instanței ca să se desfășoare și să dea explicații”, a transmis Horațiu Moldovan, prin intermediul agentului său, Andrei Balmoș.

Bogdan Apostu: ”Contractele trebuie respectate”

Bogdan Apostu a declarat că dorește să doneze o parte din banii pe care îi va obține de la Horațiu Moldovan. În același timp, vrea să tragă un semnal de alarmă pentru toți jucătorii care au angajamente și cred că pot ”scăpa” fără să le respecte ad litteram.

Sunt ok. Nu aș mai vrea să vorbesc despre asta. Consider că am depășit un pic limita. O să-l dau în judecată. Sunt pregătite actele deja. Nu plâng după niciun ban. Mare parte din banii pe care îi voi câștiga îi voi dona. Și voi demonstra public.

Îi voi dona către o casă de copii sau către copiii nevoiași. Nu am nevoie de banii lui Horațiu, dar contractele trebuie respectate. Demnitatea nu mi-o poate lua nimeni. Nu e vorba despre banii în sine. Este vorba despre un principiu, iar principiile trebuie respectate”, a declarat Bogdan Apostu, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare