Cât trebuie să-i plătească Dinamo lui Mircea Rednic ca să „stingă” litigiul. „Câinii”, aproape de ieşirea din insolvenţă

Clubul din „Ştefan cel Mare” se află aproape de ieşirea din insolvenţă. „Câinii” au adunat datorii de 7 milioane de euro, dar, după aprobarea planului de reorganizare, suma a scăzut la 900.000 de euro.

Roş-albii mai au un singur pas până la începerea procedurii pentru ieşirea din insolvenţă: trebuie să „stingă” litigiul cu Mircea Rednic.

„Puriul” solicită 32.000 euro

Conducătorii lui Dinamo trebuie să mai rezolve conflictul din Instanţă cu fostul antrenor Mircea Rednic. „Puriul” şi-a cerut salariile restante, remuneraţii care se ridică la suma de 32.000 de euro.

„Am fost interesat și de acțiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simțit trădat. Nu știu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Și tot eu am fost considerat «căpușar»”, a declarat Mircea Rednic despre conflictul juridic cu roş-albii, înaintea partidei Dinamo – UTA, 1-0.

Altfel, ÎCCJ a respins recursul înaintat de mai mulţi foşti jucători ai lui Dinamo, anume Diego Fabbrini, Ismael Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo. „Câinii” au scăpat astfel de o datorie în valoare de 1.156.000 de euro.

Diego Fabbrini a fost scos din dosar, după ce a pierdut atât la prima înfăţişare la ÎCCJ, cât şi la recurs.

Dinamo respectă planul de reorganizare

„Câinii” respectă planul de reorganizare şi îşi plătesc ratele către ANAF. Tocmai ce au achitat 26.600 de euro. A mai rămas un rest de plată de 826.000 de euro.

”Lucrurile merg în regulă în ceea ce privește situația cu insolvența. Mai e și acel dosar al domnului Rednic. Eu sunt încrezător că Dinamo va ieși în acest an din insolvență, sper ca undeva în vară să se întâmple lucrul asta”, a precizat administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, pentru iamsport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare