Răsturnare de situație la Metz! Ce se întâmplă cu Ladislau Boloni

Metz a retrogradat în Ligue 2, iar oficialii clubului sunt deciși să renunțe la Ladislau Boloni, numit în vara anului 2022.

Metz s-a răzgândit și pune un nou antrenor, Boloni negociază rezilierea

În timp ce negociază rezilierea contractului cu Ladislau Boloni, oficialii lui Metz încearcă să-i găsească înlocuitor. Inițial, francezii au anunțat că Eric Chelle va fi noul antrenor al echipei, însă datele problemei s-au schimbat în ultimele ore.

Concret, Stéphane Le Mignan, fostul tehnician al celor de la Concarneau, va fi înlocuitorul lui Ladislau Boloni la Metz, anunță Footmercato. Conducerea clubului ar fi ajuns la un acord cu tehnicianul, care are o misiune clară: să revină în Ligue 1 încă de la finalul sezonului următor.

Totodată, jurnaliștii din Hexagon notează că este doar o chestiune de zile până când va fi anunțată plecarea lui Ladislau Boloni de la Metz.

Boloni vrea salariul până în 2025 ca să plece de la Metz

Numit în vara anului 2022 pe banca lui Metz, Boloni a reușit să promoveze în Ligue 1 după doar un sezon, însă echipa sa nu a putut face față în elită și a revenit rapid în eșalonul al doilea. Drept urmare, oficialii clubului au decis să-l înlocuiască pe antrenorul român, însă demiterea acestuia nu este deloc una ușoară.

Potrivit jurnaliștilor francezi, Ladislau Boloni vrea să primească salariul pe următoarele 12 luni, cât mai are contract cu Metz. Conducerea clubului nu își dorește acest lucru, iar cele două părți sunt în pline negocieri, tocmai din acest motiv se întârzie și numirea noului antrenor al echipei.

Recent, presa din Franța dezvăluia că Ladislau Boloni are un salariu în valoare de 70.000 de euro lunar la Metz, ceea ce înseamnă 840.000 de euro anual.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare