Rapidiștii au uitat de „farmecul Giuleștiului” înainte de meciul cu FCSB: „Vom pune de 4 ori mai multă presiune decât acolo!”

Se poate spune într-o anumită măsură că suporterii rapidiști au uitat puțin de „farmecul Giuleștiului” înainte de meciul cu FCSB de sâmbătă seară, care se va disputa pe Arena Națională.

Deși în trecutul apropiat au fost foarte vehemenți când a venit vorba de a disputa astfel de partide importante, din postura de gazde, pe cel mai mare stadion al țării, și chiar au amenințat, prin vocea liderului „Peluzei Nord” Liviu Ungurean, că vor boicota jocurile respective și nu se vor prezenta la ele, acum ultrașii vișinii au acceptat fără să protesteze acest scenariu. Ba mai mult, cel poreclit Bocciu’ chiar a anunțat în primă fază că a fost vorba despre o decizie luată după ce oficialii clubului s-au sfătuit cu suporterii.

Ultrașii giuleșteni au transmis un mesaj mobilizator înainte de meciul Rapid – FCSB de pe Arena Națională

Așadar, s-a ajuns ca acest derby bucureștean dintre Rapid și FCSB să se dispute pe Arena Națională, cu giuleștenii în postură de gazde. Iar în deja tradiționalul mesaj de mobilizare postat de către „Peluza Nord Rapid” pe Facebook înaintea acestei partide, așa cum se procedează în principiu în perspectiva tuturor meciurilor foarte importante, s-a scos în evidență că nu va reprezenta un minus pentru jucătorii lui Cristiano Bergodi faptul că de această dată nu vor avea parte de acea atmosferă incandescentă care în România se regăsește doar pe stadionul din Giulești, ba chiar din contră.

Ultrașii s-au arătat încântați că vor putea sâmbătă seară să pună o presiune chiar „de 4 ori mai mare” pe adversari, în mod evident, prin prisma faptului că pe Arena Națională sunt așteptați în linii mari circa 40.000 de suporteri ai grupării „granata”.

„Capitala e vișinie!

Rapidiști, ne apropiem de un moment istoric: împreună vom umple Arena Națională și le vom arăta tuturor forța Rapidului!

Așa cum conducerea noastră anunța, interesul pentru partida de diseară a fost uriaș, iar decizia disputării meciului pe cea mai mare arenă a țării s-a dovedit inspirată. Astfel, s-a înregistrat cel mai rapid sold-out de pe Arena Națională.

S-a vorbit mult despre puterea Giuleștiului și presiunea pe care noi o punem pe echipa adversă, meci de meci. Mulți au spus că echipa noastră va fi dezavantajată de această mutare și ca vom disputa, practic, meciul în deplasare. Dorim să le transmitem acestora că vom pune de 4 ori mai multă presiune decât pe Giulești, iar toată lumea va vedea cum 40.000 de suflete vișinii vor transforma Arena Națională într-un mare vulcan vișiniu! Ce poate fi mai frumos decât atât?

Hai Rapid!”, a fost mesajul postat pe Facebook de „Peluza Nord Rapid” în cursul zilei de sâmbătă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare