Rapid stă pe un butoi cu pulbere! Dan Șucu și Victor Angelescu sunt la un pas de război, iar mărul discordiei ar fi Daniel Niculae

Rapid este un club care se transformă pe zi ce trece, Dan Șucu, acționarul majoritar din Giulești, dorind să umple vitrina alb-vișiniilor cu trofee. În acest sens, reputatul om de afaceri a început să opereze mutări în staff-ul tehnic. Neil Lennon (52 de ani), antrenor nord-irlandez care a scris istorie pe banca lui Celtic, a fost adus la Rapid, totodată sosind și un secund și un preparator fizic, ambii de origine britanică.

Potrivit informațiilor apărute recent în spațiul public, hotărârea cu privire la instalarea lui Neil Lennon i-a aparținut în totalitate lui Dan Șucu, acționarul minoritar, Victor Angelescu, neavând un cuvânt de spus despre acest aspect.

Victor Angelescu poate pleca de la Rapid!

Acum, finanțatorul minoritar din Giulești nu este fericit cu modul în care Dan Șucu abordează situația din cadrul clubului. Potrivit celor de la digisport.ro, există tensiuni serioase între conducătorii alb-vișiniilor. Având în vedere acest aspect, sursa citată menționează că Victor Angelescu ar putea recurge la un gest extrem, acela de a se retrage din acționariatul bucureștenilor.

Demiterea lui Daniel Niculae, fostul președinte al Rapidului, ar fi accentuat starea de neliniște din birourile grupării giuleștene.

„Rapid, în stil britanic. Cu Neil Lennon și toate lucrurile care derivă. A venit un antrenor secund, cu CV interesant, un preparator fizic, trecut pe la naționala Irlandei. Foarte multe lucruri se întâmplă la nivel tehnic, dar sunt anumite persoane din anturajul Rapidului, chiar și din rândul sponsorilor, care sunt un pic îngrijorate de ce se întâmplă la cel mai înalt nivel.

Victor Angelescu a fost la prezentarea lui Lennon, alături de Daniel Sandu, directorul sportiv al clubului. Între timp a fost numit și un director executiv la Rapid, dar au apărut informații conform cărora relația dintre Victor Angelescu și Dan Șucu, mai ales după îndepărtarea lui Daniel Niculae, n-ar fi la fel de apropiată, chiar dacă a apărut la această conferință de presă.

S-a speculat pe limbaj verbal, non-verbal, s-a dat mâna, cine cu cine a dat mâna, cert este că Victor Angelescu s-ar putea chiar să se retragă de la Rapid”, a spus Dan Filoti, conform sursei precizate anterior.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL | O nouă lovitură a lui Dan Șucu! A lucrat pentru Liverpool și va fi secundul lui Neil Lennon la Rapid

Giuleștiul funcționează în ritm britanic

În urmă cu 24 de ore, Rapid a anunțat numele noului preparator fizic din Giulești. Cu o zi înainte, a fost dezvăluit secundul lui Neil Lennon. Dan Șucu pare dispus în totalitate să mizeze pe britanici în viitoarea stagiune.

Andrew Mark Liddell (50 de ani) este al treilea component din Marea Britanie al staff-ului tehnic, după cei doi antrenori, Neil Lennon și Iain Brunskill.

Acesta a evoluat în Premier League pe parcursul carierei de jucător, în tricoul celor de la Barnsley. După ce s-a retras din activitate, a optat pentru meseria de preparator fizic. S-a ocupat de Ipswich Town timp de șapte ani, între 2011 și 2018. Ulterior, a urmat o experiență la naționala mare a Irlandei, pentru un an și nouă luni.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare