Radu Drăguşin, umilit de suporterii lui Tottenham după 0-3 cu Fulham. Meme-uri prin care îl compară cu Vlad Chiricheş | FOTO

Radu Drăgușin (22 de ani) a avut parte de un meci dezastruos, la prima sa apariţie în primul „11” pentru Spurs. Tottenham a pierdut, 0-3, în faţa lui Fulham.

Internaţionalul nostru a jucat toată partida, dar a greşit la golurile 1 şi 3 ale adversarilor.

A comis-o în final de primă repriză

Drăguşin a comis-o în finalul primei reprize. Muniz, ținut în marcaj de Drăgușin, s-a desprins de lângă român, și a marcat din interiorul careului. Stoperul transferat de la Genoa are parte lui de vină şi la golul 3 al lui Fulham. Nu a reușit să-l oprească pe atacantul gazdelor, Muniz, a ratat mingea, lovindu-și adversarul.

Radu Drăgușin a fost notat cu 6.8, o notă mai mare decât a colegilor din linia defensivă – Pedro Porro, 6.1, și Destiny Udogie, 6.2. După acestă înfrângere, Tottenham ocupă locul 5 în Premier League, cu 53 de puncte.

Ironizat de fanii englezi

Chiar dacă evoluţia lui Radu Drăguşin n-a fost dezastruoasă, fanii lui Tottenham l-au luat şi pe el în colimator. Au creat chiar şi meme-uri cu jucătorul român, pe care l-au comparat cu Vlad Chiricheş, care n-a avut tocmai succes la Spurs.

”Radu Drăgușin cred că e cel mai slab fundaș central pe care l-am văzut în viața mea”, a scris unul dintre fanii lui Tottenham, în online, preluat de digisport.

O bulină albă pentru Radu Drăguşin este că a câștigat mai toate duelurile aeriene în care a fost implicat.

Ştirea iniţială:

Radu Drăgușin (22 de ani), titular în premieră la Tottenham, sâmbătă, la meciul cu Fulham, ce a avut ora de începere 19.30.

Internaţionalul român a apărut în formula de start a lui Spurs pentru că Micky van de Ven, cel care face cuplu în centrul apărării cu Cristian Romero de obicei, este accidentat.

Radu Drăgușin, folosit de Tottenham pe afiş

Tottenham a anunțat formula de start pentru meciul cu Fulham folosind pe bannerul cu titlularii o fotografie cu Radu Drăgușin.

Echipa lui Tottenham pentru meciul cu Fulham:

Vicario – Porro, Romero, Drăgușin, Udogie – Sarr, Bissouma, Maddison – Kulusevski, Son, Johnson.

Rezerve: Austin – Emerson, Davies, Hojbjerg, Skip, Bentancur, Lo Celson, Werner, Richarlison.

”Era o chestiune de timp ca Radu Drăgușin să ajungă titular. El s-a pregătit foarte bine, asta contează foarte mult pentru antrenor”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare