Radu Drăgușin i-a convins! Al treilea meci ca titular pentru fundașul român

Radu Drăgușin (21 de ani) este gata de a treia titularizare la rând la Tottenham. Cei de la Spurs au parte de un meci amical cu Newcastle, care se desfășoară în Australia.

Radu Drăgușin, titular cu Newcastle

La doar trei zile după finalul sezonului în Premier League, Tottenham și Newcastle susțin un meci amical în Melbourne, Australia.

După ce a fost om de bază în meciurile cu Manchester City și Sheffield United, Radu Drăgușin beneficiază de a treia titularizare la rând.

EURO 2024 și Copa America sunt la o lună distanță de a începe. Fanii englezi au răbufnit și au explicat de ce ideea unui amical cu aproximativ o lună înainte de cele două turnee finale e una total deplasată.

„Îți poți imagina că un jucător care merge la EURO sau Copa America trebuie să facă asta? Nebunie. O tâmpenie. N-aș fi deloc fericit în locul jucătorilor.”  a declarat atacantul Alan Shearer, citat de BBC.

„Absolut ridicol că fac asta”, „Fotbalul de top e putred, acest sport e ruinat de lăcomie”, „E ridicol că îți pui jucătorii să facă asta. Pură lăcomie” au fost mesajele faniilor lui Tottenham pe rețelele sociale.

Emoții pentru Edi Iordănescu

Printre cei 24 de jucători convocați se află și Radu Drăgușin. Atât fanii români, cât și staff-ul echipei naționale speră ca fundașul central să nu sufere o accidentare care să îi pună în pericol participarea la turneul final din Germania. 

Chiar dacă nu sunt accidentați, argentinienii Cristian Romero și Giovani Lo Celso, dar și danezul Pierre-Emile Hojbjerg lipsesc de pe lista de convocare în meciul cu Newcastle.

Drăgușin, cea mai mică notă la amicalul cu Newcastle

Conform Sofascore, fundașul român a primit 6,3, cea mai notă dintre titularii lui Tottenham. Micky van de Ven a avut 6,4, în timp ce Porro și Emerson Royal, cei doi fundași laterali au fost notați cu 6,8, respectiv 7,9. Maddison a fost cel mai bun om al lui Spurs, cu 8,0.

Radu Drăgușin a fost driblat de două ori și a câștigat doar jumătate din duelurile cu adversarii. 45 dintre cele 52 de pase încercate au fost reușite. Internaționalul român a pierdut în 9 rânduri posesia și a fost faultat de două ori.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare