Probleme financiare la CFR Cluj: elevii lui Adrian Mutu, neplătiţi! Cine a cerut falimentul clubului din Gruia

CFR Cluj traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar. O recunoaşte chiar şi patronul echipei, Neluţu Varga. Elevii lui Adrian Mutu au restanţe salariale de o lună.

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, confirmă declarația lui Neluțu Varga și spune că nu există datorii către el.

Varga recunoaşte datoriile

CFR Cluj ar avea datorii către jucători, oficiali şi terţi. Neluțu Varga a explicat, pentru fanatik.ro, ce întârzieri sunt cu plata fotbaliștilor: “Către jucători avem o lună restanță, pe care o vom plăti săptămâna viitoare”.

Compania MVM Future Energy Technology SRL a cerut falimentul clubului CFR Cluj, dar ardelenii susţin că problema a fost rezolvată, iar datoriile au fost plătite către furnizorul de energie electrică.

Cristi Balaj, mulţumit de banii de la CFR

Preşedintele lui CFR Cluj a lăsat de înţeles că el, personal, este mulţumit de partea financiară de la Cluj.

„În toată activitatea mea, nu cred că am avut vreo intervenție pe tema salariului meu sau că aș fi fost neplătit la timp, și știți prea bine că dau mereu curs solicitărilor jurnaliștilor. Relația pe care o am cu domnul Varga a fost mereu bazată pe înțelegere și pe respect reciproc.

Îl cunosc foarte bine și știu, cu certitudine, că dacă promite ceva, nu există vreo situație în care să nu-și respecte promisiunea. Și de această dată, înțelegerea avută cu domnul Varga a fost respectată, ca toate celelalte de până acum”, a declarat Balaj pentru sursa amintită.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare