Se prăbușește CFR Cluj! Probleme financiare majore pentru multipla campioană a României

Au fost dezvăluite probleme financiare uriașe la CFR Cluj, echipa patronată de către Nelu Varga. Potrivit informațiilor din spațiul public, angajații din club resimt din plin situația actuală, Cristi Balaj și Marius Bilașco fiind neplătiți de mai multe luni.

În trecutul apropiat, având în vedere greutățile bănești ale formației din Gruia, o altă societate a cerut falimentul pentru ardeleni, după ce MVM Future Energy Technology SRL a făcut același lucru, în luna noiembrie a anului trecut.

Probleme financiare foarte mari pentru CFR Cluj! Poate fi evitat falimentul de această dată?

Dacă oficialii clubului din Gruia s-au mișcat în timp util în trecut, reușind să achite datoriile de pe urma cărora a fost cerut falimentul clubului, situația actuală se poate dovedi a fi ceva mai complicată. Doi dintre cei mai importanți oameni din club, președintele și directorul sportiv, nu și-au mai primit salariile de peste jumătate de an.

Potrivit surselor gsp.ro, CFR Cluj se confruntă cu haosul în aceste momente. Nelu Varga ar fi principalul vinovat pentru actuala situație din Gruia, având în vedere puterea sa de decizie. Conform surselor, patronul de la CFR Cluj a „fentat” achitarea salariilor către mai mulți angajați.

„Nu le-a dat Varga niciun ban! Sunt procese peste procese, e un haos imens în club. Au tăiat salariile jucătorilor, au dat afară oameni, au probleme mari de tot cu banii. Balaj, Bilașco și cu Mara nu și-au mai văzut salariile de peste 6 luni. Haosul financiar a lovit puternic echipa”, a menționat sursa de lângă clubul din Ardeal

„Robinetul” problemelor clujenilor nu se mai oprește din a curge

Aspectele menționate anterior nu reprezintă singurele dificultăți cu care se confruntă Nelu Varga. Pe lângă faptul că are de achitat sume foarte mari, în vederea „stingerii” datoriilor către angajați, clubul din Cluj a fost dat în judecată și de reprezentanții Grand Hotel Italia, locul unde fotbaliștii de la CFR Cluj se cazau, atunci când disputau meciuri pe teren propriu.

„De fiecare dată când echipă avea meci pe teren propriu se intra în cantonament cu o zi înainte de la Grand Hotel Italia. Cum n-a existat deschidere din partea clubului, administratorii hotelului au decis să-i dea în judecată pentru recuperarea datoriilor.

Situația a mai existat și în trecut, atunci când au fost dați afară dintr-un alt stabiliment, din același motiv”, a mai adăugat sursa precizată anterior.

Și SC Sport Brands Arts SRL vrea falimentul ardelenilor

Și o firmă de echipament sportiv s-a înscris pe lista celor ce doresc falimentul celor de la CFR Cluj, fosta campioană a României.

Potrivit informațiilor din spațiul public, ardelenii au intrat în posesia mai multor articole sportive de la SC Sport Brands Arts SRL, însă nu au fost în stare să își achite datoriile în termenul prevăzut, așa cum au făcut în cazul celor de la MVM Future Energy Technology SRL.

După cum spuneam, firma din Brașov vrea falimentul celor din Gruia, iar judecătorii au fixat primul termen la care va fi judecată speța, pe data de 15 mai 2024, la Tribunalul din Brașov.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare