Primul verdict al medicilor după accidentarea starului de la PSG este unul crunt! Riscă să rateze EURO 2024

În cursul zilei de joi a fost furnizat primul verdict al medicilor în cazul accidentării suferite de Lucas Hernandez în finalul primei reprize a meciului Borussia Dortmund – PSG 1-0, din turul semifinalei actualei ediții de UEFA Champions League.

Fundașul central în vârstă de 28 de ani, care poate evolua de asemenea și în flancul stâng al apărării, a rămas întins pe gazon și a fost nevoie să părăsească terenul în minutul 42, în locul său fiind introdus brazilianul Lucas Beraldo.

Lucas Hernandez riscă să rateze EURO 2024 după accidentarea suferită în meciul Borussia Dortmund – PSG 1-0

La finalul meciului, întrebat în legătură cu acest subiect, Luis Enrique, antrenorul lui PSG, nu a putut oferi prea multe detalii, însă a transmis că primele premise nu erau deloc îmbucurătoare la acel moment.

„Este fotbal. De multe ori este minunat. Alteori, se întâmplă așa. Aș fi preferat să fim într-o situație mai bună. A fost un joc echilibrat. Vestiarul este puțin afectat acum, dar vom fi foarte puternici pentru că nu avem nimic de pierdut.

Nu am nicio veste de la Lucas Hernandez. Nu pare foarte bine. Dar vom aștepta ca medicii să o analizeze”, a spus antrenorul spaniol, citat de jurnaliștii francezi de la RMC Sport. 

Iar în cursul zilei de joi temerile lui Enrique au fost amplificate de un verdict preliminar furnizat de medicii care au analizat situație lui Lucas Hernandez. Potrivit jurnalistului francez Hadrian Grenier, cel care a citat Le Parisien, în prezent pare că sunt șanse destul de mari ca fostul fotbalist de la Atletico Madrid și Bayern Munchen să fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchi. 

Sursă: X

Probleme mari pentru Luis Enrique după partida din Germania

Fotbalistul francez va fi supus unor investigații mai amănunțite în orele următoare, iar atunci se va afla dacă acest diagnostic inițial se va confirma. În cazul în care acest scenariu se va materializa în cele din urmă, Lucas Hernandez nu va putea participa la Campionatul European din Germania din vara acestui an. 

Nu este singura problemă întâmpinată de Luis Enrique după meciul pierdut în deplasare cu Borussia Dortmund. Pe lângă rezultatul în sine, antrenorul iberic a mai fost criticat de către jurnaliștii francezi și pentru faptul că nu l-a folosit deloc în această partidă pe portughezul Goncalo Ramos, considerat cel mai în formă atacant de la PSG în acest punct al sezonului. 

„Antrenorii iau decizii în funcţie de ceea ce cred că este mai bine pentru echipele lor”, a fost răspunsul oferit de Luis Enrique la conferința de presă, atunci când a fost întrebat în legătură cu această chestiune. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare