Primul scurtcircuit la CFR! Neluțu Varga nu vrea să audă de jucătorul cerut de Mutu

Neluțu Varga nu este de acord cu transferul lui Alexandru Albu (30 de ani), cerut de Adi Mutu (45 de ani) la CFR Cluj. Mijlocașul este în ultimele șase luni de contract cu Rapid, iar clubul i-a transmis că poate pleca liber, după scandalul de la Iași.

Mutu pescuiește în apele tulburi din Giulești. Fost antrenor al Rapidului, ”Briliantul” speră să poată profita de scandalul declanșat de escapada lui Alexandru Albu și Andrei Borza, pentru a-l aduce la Cluj pe mijlocaș. Jucătorul Rapidului a fost dorit de Mutu și în Azerbaijan, în mandatul pe banca lui Neftchi Baku.

Mutu îl vrea pe Albu, Varga nu

Alexandru Albu a fost suspendat de Rapid pe termen nelimitat după ce a petrecut într-un club din Iași, imediat după eșecul Rapidului în Copou, 1-3.

Șefii giuleștenilor i-au amendat cu sume record pe cei doi petrecăreți. 10 mii de euro vor plăti Albu și Borza pentru distracția din Fratelli.

Mai mult, Șucu și compania i-au transmis lui Albu că poate pleca liber de contract. Jucătorul a intrat în ultimele șase luni și se afla în negocieri cu clubul pentru prelungirea înțelegerii.

De situație ar putea profita Mutu, care îl cere la CFR. Totuși, cel care s-ar opune transferului ar fi Neluțu Varga.

”Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puțin deocamdată! Asta am hotărât. Știu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuție în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare.

Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni, iar Mutu a înțeles situația și așa a rămas”, a declarat Ioan Varga, citat de Prosport.

Concordia Chiajna, Academica Clinceni, UTA și Rapid sunt echipele din CV-ul lui Alexandru Albu.

  • 1 milion de euro este cota lui Alexandru Albu, conform Transfermarkt

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare