Primarul orașului a interzis transferul fotbalistului dorit de antrenor. Acuzațiile de violență domestică i-au anulat șansa de a semna

Șansele ca Mason Greenwood să ajungă la comanda lui Roberto De Zerbi scad din ce în ce mai mult. Primarul oraşului francez, Benoît Payan, blochează mutarea, ca urmare a faptului că tânărul jucător a fost acuzat de violenţă domestică.

Primarul orașului nu-i îndeplinește visul lui Roberto De Zerbi

Mason Greenwood (22 de ani) a fost unul dintre cei mai promiţători jucători de la Manchester United. Din păcate, visul a fost zdrobit total în urmă cu doi ani. Vârful a fost arestat în luna ianuarie a anului 2022, fiind suspectat de abuz fizic și sexual asupra prietenei sale de 18 ani.

CPS (Crown Prosecution Service), principala agenție de urmărire penală publică în Anglia și Țara Galilor a declarat că s-a renunțat la toate acuzațiile în februarie 2023 după ce mai mulți martori importanți au pus capăt implicării lor în proces.

După un an împrumut la Getafe, Greenwood era marele pariu al lui De Zerbi la noul său club, Olympique Marseille. Din păcate, șansele ca mutarea să se mai realizeze sunt minime, după ce primarul oraşului din sudul Franţei a avut o intervenţie categorică pe marginea subiectului.

E o ruşine. Comportamentul lui Greenwood a fost de neconceput, de neacceptat. Să loveşti așa o femeie…am văzut imaginile, m-au şocat. Acest jucător nu poate să joace pentru OM. Valorile lui Marseille sunt cu totul altele. Ne delimităm de rasism, de antisemitism şi de violenţa împotriva femeilor. Să faci așa ceva şi să vrei să joci pentru OM…e o ruşine!

Voi vorbi cu președintele clubului să nu îl transfere. Nu vreau ca acest club să fie acoperit de rușinea unui jucător care şi-a bătut prietena. E inacceptabil!” a declarat primarul din Marseille pentru presa franceză.

Vinicius şi-a prezentat scuzele

Brazilia a fost eliminată de la Copa America în faza sferturilor de finală, după meciul cu Uruguay. Brazilienii nu au izbutit să marcheze, în ciuda faptului că uruguayenii lui Marcelo Bielsa au evoluat în inferioritate numerică pe parcursul ultimului sfert de oră al părții secunde. Nahitan Nandez a fost jucătorul eliminat.

Vinicius Junior, care a lipsit din meciul cu Uruguay din cauza cumului de cartonaşe galbene, şi-a cerut scuze şi declarat că se simte vinovat pentru părăsirea prematură a turneului.

„Copa America s-a încheiat şi este timpul să reflectăm, să ştim cum să gestionăm înfrângerea. Sentimentul de frustratea loveşte din nou.

Am greşit când am luat cele două cartonaşe galbene şi am urmărit eliminarea din afara terenului. De data asta e vina mea. Îmi cer scuze pentru asta. Ştiu să ascult criticile. Cele mai dure, credeţi-mă, vin de la mine.

Călătoria mea la echipa naţională, din fericire, este la început. Alături de coechipierii mei voi avea şansa de a readuce echipa naţională acolo unde merită. Vom reveni în top! Vă iubesc şi rămânem împreună”, a scris Vinicius, pe contul său de Instagram.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare