Presa britanică a dat scorul corect pentru meciul România – Olanda! „Prezicem o victorie ușoară…”

Marți, 2 iulie, România va disputa unul dintre cele mai importante partide a echipei naționale din ultimul secol. Meciul România – Olanda se va disputa de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen. După o analiză a naționalelor, presa britanică a oferit un pronostic pentru partida disputată între cele două.

Englezii prevăd un 0-2 în meciul România – Olanda

Evoluțiile elevilor lui Edi Iordănescu au uimit lumea fotbalului european. Un număr destul de mare de speciliaști presimt că tricolorii pot realiza o surpriză împotriva Olandei.

Însă, jurnaliștii englezi de la The Hard Tackle au prezis că batavii vor învinge fără prea mari probleme. Varianta de lovituri de la departajare este luată și ea în considerare.

Ambele echipe au avut rezultate similare în grupa fiecăreia. ‘Nuca’ România a terminat pe primul loc, în timp ce Olanda de-abia a ieșit din grupe. Totuși, asta e o poveste din trecut, iar acest meci nu are legătură cu nimic din ce s-a întâmplat până acum.

Așadar, ne așteptăm ca Olanda să își facă simțită prezența. Având în vedere calitatea pe care o au un lot, prezicem o victorie ușoară cu 2-0 pentru batavi.

O remiză urmată de lovituri de departajare e de asemenea un pariu bun, dar pentru cei care sunt pasionați de predicții și scoruri corecte, o victorie cu 2-0 pentru trupa lui Koeman e alegerea potrivită.” a transmis presa britanică.

Ronald Koeman i-a dat un indiciu important lui Edi Iordănescu înainte de România – Olanda

Ronald Koeman a susținut în cursul zilei de luni, asemenea lui Edi Iordănescu, conferința de presă premergătoare meciului România – Olanda din optimile de finală ale EURO 2024.

Cu această ocazie, selecționerul „portocalei mecanice”, printre altele, a dat un indiciu important în legătură cu primul 11 pe care ar urma să îl alinieze la partida programată să se dispute marți, de la ora 19:00, pe „Allianz Arena” din Munchen.

Concret, fostul mare fotbalist batav a spus că în principiu nu are de gând să opereze prea multe modificări în modulul tactic pe care l-a abordat până acum la acest turneu final din Germania.

Nu cred că voi face schimbări importante în 11-le de start pentru partida cu România de marţi seara. Nu ar trebui să ne panicăm din cauza unui singur rezultat (n.r. Despre meciul pierdut cu Austria în faza grupelor, scor 2-3). Se întâmplă ca uneori adversarul să fie mai bun. Acceptăm criticile şi vrem să-i mulţumim pe suporteri marţi. Am senzaţia că vom avea o reacţie bună după meciul cu Austria.” a declarat selecționerul batavilor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare