Pep Guardiola n-ar fi crezut ca poate realiza asta! Reacția antrenorului după câștigarea titlului pentru a șasea oara

După ce a învins-o pe West Ham, pe teren propriu, scor 3-1, Manchester City a câștigat titlul de campioană în Premier League.

”Cetățenii” au obținut al 6-lea titlu sub comanda lui Pep Guardiola (52 de ani) și, în același timp, al patrulea consecutiv. 

Pep Guardiola, „Acum este perioada noastră. Noi facem parte din asta”

Golurile din această partidă au fost marcate de Phil Foden (minutele 2 și 18) și Rodri (minutul 59) pentru City. În tabară cealaltă, golul de onoare a fost marcat de Mohammed Kudus (minutul 42) pentru ”Ciocănari”.

La puțin timp după câștigarea titlului din Premier League, antrenorul Pep Guardiola a oferit și primele declarații.

„Arsenal a reușit să ne împingă la un alt nivel. Înainte a fost Liverpool, iar în ultimele două sezoane a fost Arsenal. Acest sezon a fost incredibil. Am înțeles mesajul, știm că vor fi acolo pentru mulți ani (n.r. Liverpool și Arsenal).

Când am ajuns aici, dacă cineva ar fi spus că voi câștiga șase campionate în șapte sezoane, aș fi spus că este nebun. În niciun caz nu am crezut asta. Acum este perioada noastră. Noi facem parte din asta.

(n.r. care este secretul succesului) Care este secretul? Nu știu. Multă muncă, nu spun că sunt un manager rău, dar am un sprijin incredibil din partea clubului. Avem această etică a muncii, toată lumea își face treaba și fiecare departament este atât de important. Acesta este adevărul și realitatea.

Evoluție nu este. Directorul sportiv îmi dă acești jucători și eu mă gândesc ”OK care este cea mai bună poziție pentru ei?” a declarat tehnicianul cataln, potrivit BBC Sports

Guardiola, viitor incert la Manchester City din sezonul următor

Pep Guardiola a vorbit despre situația sa contractuală și a dezvăluit că, în acest moment, este mai aproape de plecarea sa de la Manchester City decât de rămânerea la formația de pe Etihad de la sfârșitul sezonului viitor. Ibericului i se termină angajamentul cu ”Regina Europei”

Însă, tehnicianul spaniol a spus că va avea o întâlnire cu oficialii lui Manchester City pentru a discuta despre o eventuală prelungire a angajamentului. 

„Realitatea este că sunt mai aproape de a pleca decât de a rămâne. Am discutat cu clubul și sentimentul meu este că vreau să rămân acum. Voi rămâne și în sezonul următor. Dar în timpul sezonului vom vorbi, vom vedea” a declarat ibericul, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare