Patru jucători, dați afară de clubul din prima ligă după ce au violat o jurnalistă

Patru jucători de la Velez Sarsfield au fost acuzați că au violat o jurnalistă. Sebastián Sosa, Abiel Osorio, Braian Cufré și José Florentín au fost reținuți pentru câteva zile, iar clubul le-a desfăcut contactele.

Fotbalul argentinian este lovit de un adevărat scandal sexual. Patru jucători din prima ligă au rămas fără contracte și riscă ani grei de pușcărie dacă vor fi găsiți vinovați. Cei patru au fost reținuți pe 19 martie, iar pe 21 martie au fost eliberați și plasați în arest la domiciliu.

Acuzați de viol, patru jucători au fost puși de liber de club

Dar ce s-a întâmplat? Potrivit jurnalistei de 24 de ani, portarul Sebastián Sosa ar fi invitat-o într-o cameră de hotel, după ce s-au cunoscut în zona interviurilor.

Cei doi au făcut schimburi de mesaje pe rețelele de socializare după remiza înregistrată de Vélez Sarsfield cu Atlético Tucumán (0-0).

În camera de hotel, internaționalul uruguayan ar fi abuzat-o sexual pe tânăra jurnalistă, împreună cu alți trei colegi. Potrivit La Gaceta, jurnalista s-ar di simțit slăbită și amețită, după ce fotbaaliștii i-ar fi pus ceva în băutură.

La audieri, portarul Sebastián Sosa a venit însoțit de soția sa, Stephani Correa.

Conform ziarului Ole, acesta i-ar fi trimis un mesaj jurnalistei. „Te-ai distrat bine și gata. Nu te întrista!”.

Aceasta i-ar fi răspuns: „Ce ați făcut ieri a fost foarte grav. Așa ceva nu se face niciunei femei. Nu meritam asta”.

Cei patru jucători vor fi supuși testelor ADN, după ce și-au dat acordul pentru această procedură, în încercarea de a-și dovedi nevinovăția.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare