Olimpiu Moruțan, OUT de la Galatasaray! Ce decizie s-a luat și în cazul lui Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan (25 de ani) nu traversează cel mai bun moment al carierei sale. Fotbalistul s-a accidentat grav în luna aprilie și va rata EURO 2024.

Moruțan și Cicâldău, OUT de la Galatasaray

Moruțan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile și urmează să lipsească de pe teren cel puțin 6 luni. Mai mult, Ankaragucu, echipa pentru care a evoluat în ultimul sezon, a retrogradat în eșalonul al doilea din Turcia, iar internaționalul român urmează să revină la Galatasaray, club care l-a cumpărat de la FCSB în 2021.

Chiar dacă a avut evoluții bune în tricoul lui Ankaragucu, Olimpiu Moruțan nu va fi păstrat de Okan Buruk la Galatasaray, iar clubul va căuta să-l vândă. În aceeași situație se află și Alexandru Cicâldău, care nu intră în planurile antrenorului și va trebui să-și găsească o altă formație din noua stagiune, anunță jurnaliștii turci.

Cicâldău, Dubois, Moruțan și Ross, care s-au întors din împrumut, nu sunt luați în considerare„, au notat turcii.

Recent, Giovanni Becali a vorbit despre situațiile incerte ale lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

”Cicâldău e bine că s-a salvat, dar a picat echipa lui Moruțan. Amândoi se vor întoarce la Galatasaray și vor face pregătirea acolo Vom vedea ce gânduri are fiecare. Sunt și alegerile (n.r. pentru postul de președinte) la Galatasaray”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

Ce urmează pentru Olimpiu Moruțan

Sunt șanse mari ca Moruțan să ajungă și la celebra clinică de la Bologna, acolo unde de-a lungul timpului au mers pentru recuperare foarte mulți fotbaliști importanți din fotbalul românesc. 

Așadar, urmează o perioadă foarte delicată pentru Olimpiu Moruțan, care a început procesul de recuperare, urmând a fi indisponibil pentru următoarele 6 luni. 

„Va sta la început cu o gheată ghipsată, pentru a fixa tendonul. Va dura circa trei săptămâni. După aceea, va începe lupta pentru recuperare, care va cuprinde mai multe episoade, în funcție și de cum va reacționa corpul său”au transmis persoane apropiate de internaționalul român, în exclusivitate pentru Sport pe Surse. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare