OFICIAL | Hansi Flick este noul antrenor de la Barcelona! A semnat până în 2026 cu formația catalană

La doar câteva zile după demiterea lui Xavi, Barcelona și-a numit noul antrenor.

Hansi Flick, prezentat la Barcelona

Hansi Flick este noul tehnician al Barcelonei. Fostul antrenor de la Bayern și selecționer al Germaniei a semnat un contract pe două sezoane și a fost anunțat oficial. Acesta a mai fost dorit în ultima perioadă de mai multe formații importante, însă a ales în cele din urmă să preia gruparea blaugrana.

FC Barcelona și Hansi Flick au ajuns la un acord ca germanul să devină antrenorul primei echipe până la 30 iunie 2026. Noul antrenor a semnat contractul însoțit de președintele FC Barcelona, ​​Joan Laporta; prim-vicepreședinte responsabil pentru zona sportivă, Rafa Yuste și directorul sportiv al clubului, Anderson Luís de Souza, Deco„, a transmis Barcelona.

Hansi Flick vrea secunzi vorbitori de limbă spaniolă și germană la Barcelona

Chiar dacă nu a fost anunțat încă oficial, Hansi Flick a început deja să lucreze la strategia de la  Barcelona. Potrivit presei din Spania, tehnicianul a discutat cu cei din club și vrea să aducă în staff antrenori secunzi care pot vorbit perfect atât limba spaniolă, cât și limba germană, pentru a-l ajuta să fie înțeles de toată lumea.

AS.com notează că Barcelona îi are pe listă pe Thiago Alcantara, Marc Bartra sau Javi Martinez, însă aceștia se află însă în activitate și sunt șanse mici să fie convinși să treacă pe bancă.

Cu toate acestea, Hansi Flick se bazează pe faptul că toți trei sunt la final de carieră și pot avea o șansă uriașă la început de drum în antrenorat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare