OFICIAL | Fostul căpitan al lui Dinamo a revenit în „Ștefan cel Mare”! Curg veștile bune pentru fanii „câinilor”

Florentin Petre, fostul căpitan al lui Dinamo, a fost anunțat oficial în cursul zilei de miercuri de către clubul din „Ștefan cel Mare” drept noul antrenor secund al lui Zeljko Kopic la prima echipă.

În vârstă de 48 de ani, fostul mijlocaș dreapta a reușit recent din postura de principal să promoveze în Liga 2 alături de Unirea Ungheni, performanță pe care a bifat-o și în 2021 la cârma celor de la Dacia Unirea Brăila.

Dinamo l-a anunțat oficial pe fostul căpitan Florentin Petre în funcția de antrenor secund

Numirea fostului internațional român în funcția de antrenor secund la Dinamo s-a produs la scurt timp după ce au fost îndepărtați din astfel de roluri Iulian Mihăescu, Sorin Colceag și Marijo Tot, aspect care l-a deranjat destul de mult pe legendarul Cornel Dinu.

„Florentin Petre revine la Dinamo după aproape 9 ani de carieră în antrenorat.

Micuț, 1.66 m, dar imens ca jucător, Florentin Petre este creația Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului nostru și reprezentantul unui spirit de dinamovist din ce în ce mai greu de găsit în lumea de astăzi.

A promovat în urmă cu câteva zile în Liga 2, ca antrenor principal al Unirii Ungheni.

Le-a mulțumit mureșenilor și, fără să stea pe gânduri, a acceptat propunerea de a face parte din staff-ul tehnic al echipei noastre, ca antrenor secund al lui Željko Kopić.

Un model pentru toate generațiile de dinamoviști, atât în teren, cât și pe bancă, Florentin Petre înseamnă loialitate, respect și mentalitate de învingător, valori uitate în fotbalul nostru de zi cu zi”, au informat cei de la Dinamo prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Vești bune pe bandă rulantă pentru fanii „câinilor”

Acest anunț a venit la scurt timă după ce suporterii lui Dinamo au fost informați de club și cu privire la faptul că Dennis Politic, cel mai bun jucător al echipei lui Zeljko Kopic în sezonul recent încheiat, și-a prelungit până în 2027 contractul cu formația din „Groapă”.

„Contract până în 2027. Dinamo 1948 București și mijlocașul ofensiv Dennis Politic au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până la 30 iunie 2027, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu.

Cel mai bun jucător al sezonului trecut, 36 de meciuri, 8 goluri și două pase decisive pentru Dinamo în SuperLigă și în Cupa României, Dennis Politic a făcut primii pași în fotbal la FC Brașov și a terminat junioratul la Academia lui Manchester United. Dincolo de cifre, Dennis Politic s-a format în Anglia, în țara unde fotbalul este religie.

Port Vale (45/12), Bolton (30/5), Salford (11/2) și Cremonese (3/-) sunt cluburile la care a jucat Dennis Politic în carieră, în paranteză fiind numărul de meciuri și goluri pentru fiecare echipă”, au mai transmis dinamoviștii în cursul zilei de miercuri, de asemenea prin intermediul Facebook.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare