EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”

Şefii lui Dinamo au operat o serie de schimbări în staff-ul tehnic al lui Zeljko Kopic. Au fost îndepărtaţi cei trei antrenori secunzi, Marijo Tot, Iulian Mihăescu și Sorin Colceag.

E o chestiune de timp până va fi oficializată numirea lui Florentin Petre ca şi colaborator al „principalului” croat.

Scandal după plecarea lui Mihăescu

Iulian Mihăescu, omul care se confundă practic cu istoria lui Dinamo în ultimii 39 de ani, a fost cel puţin dezamăgit de decizia clubului.

„Aș fi vrut să știu și eu motivele pentru care am fost îndepărtat. Am fost chemat și mi s-au propus niște funcții la Centrul de Copii și Juniori. Să iau eu o grupă de 14 ani la vârsta mea? Sau cordonator când eu toată viața mea am fost pe teren?

La mine au fost alte discuții, că se va continua cu mine și apoi dintr-un foc am fost chemat să îmi aleg din funcțiile astea. Domnul Kopic nu a vorbit cu mine. M-a felicitat după conferință, a zis că ne vedem și apoi deodată s-a schimbat totul”, a spus Mihăescu pentru fanatik.ro.

Contactat de Sportpesurse.ro, Cornel Dinu a explicat substratul modificărilor din staff-ul lui Kopic. Pe scurt, Iulian Mihăescu ar fi un colaborator incomod, prin opinii şi statut, în timp ce Florentin Petre poate părea mai docil.

„Sunt probleme mai complexe, care aparţin de atmosferă. A fost adus Florentin Petre, un băiat care a făcut istorie la Dinamo, incontestabil, dar care poate fi mai uşor de dirijat. Iulian Mihăescu era mai intransigent, prin urmare a fost pedepsit. Petre e cuminte, nu se bagă în tot felul de lucruri”, a spus Cornel Dinu pentru Sportpesurse.ro.

„Procurorul” a avut o remarcă şi la adresa lui Zeljko Kopic, după ce şefii „câinilor” i-au acordat în continuare credit acestuia pe banca lui Dinamo.

„Pe mine Kopic nu m-a convins, deşi face parte din şcoala sârbă de antrenori”, a spus „Mister”, care l-a „taxat” şi pe Dennis Politic, jucătorul care tocmai a prelungit contractul cu roş-albii până în 2027: „E un jucător bun, dar inconstant”.

Dănciulescu, bucuros că vine Florentin Petre

Un fost mare atacant al „câinilor” și-a exprimat poziția cu privire la decizia luată de șefii din „Ștefan cel Mare”. Conform lui Danciu, „Piticul” este soluția corectă pentru postul de ajutor al croatului Zeljko Kopic.

Ionel Dănciulescu (48 de ani), super-atacantul care a „rupt” plasele adversarilor din Liga 1 în perioada în care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, și-a transmis opinia în legătură cu venirea lui Florentin Petre. După părerea lui „Danciu-Gol”, șefii din „Ștefan cel Mare” au procedat foarte bine în momentul în care au pus ținta pe ex-antrenorul Unirii Ungheni.

„Am vorbit cu el. E un mare plus. Îi doresc mult succes. Cred că mâine (n.r. – miercuri) se va oficializa totul, după ce va avea o discuție cu cei din conducere”, a spus Dănciulescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare