OFICIAL | E OUT! A scris istorie, dar pleacă de la echipă după 5 ani! Cine urmează să vină în locul său

Sosit în octombrie 2019 pe banca lui AC Milan, Stefano Pioli (58 de ani) va pleca de la formația italiană după ultimul meci al sezonului.

Stefano Pioli a plecat de la AC Milan

În ultimele săptămâni s-a discutat intens despre plecarea lui Pioli, iar oficialii lui AC Milan au făcut anunțul oficial în cursul zilei de vineri, 24 mai. Tehnicianul a câștigat titlul de campion în Serie A în sezonul 2021/2022, după 11 ani de „secetă”, însă rezultatele din ultima perioadă i-au determinat pe milanezi să renunțe la serviciile sale, chiar dacă mai avea contract încă un an.

În locul lui Stefano Pioli, AC Milan îl va aduce, cel mai probabil, pe Paulo Fonseca, actualul antrenor al celor de la Lille.

Primul transfer pus la cale de AC Milan

Cunoscut pentru abilitățile sale defensive remarcabile, Diego Carlos a devenit un candidat principal pentru „rossoneri” în reconstruirea echipei pentru următorul sezon.

Brazilianul s-a alăturat formației Aston Villa în 2022, pentru suma de 26 de milioane de lire sterline, însă acesta nu a fost printre primele opțiuni în echipa de bază a lui Villa, ci mai degrabă rezerva lui Pau Torres.

În acest sezon, fundașul a jucat în 34 de meciuri în toate competițiile în care a marcat o singură dată și a oferit o pasă decisivă.

Potrivit Calciomercato, Oficialii lui Milan au fost impresionați de dominanța lui Carlos în jocul aerian și de prezența sa fizică pe teren, iar aceștia prezintă un interes puternic în a-l aduce în Serie A. „Diavolii” îl văd pe Diego Carlos ca pe un jucător cheie, care ar putea îmbunătăți linia de apărare.

Conform sursei citate, discuții între italieni și reprezentanții fotblistului ar fi avut loc, iar Aston Villa își dorește să recupereze cele 26 de milioane de lire sterline investiți în Carlos și adaugă astfel un obstacol financiar discuțiilor în curs

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare